HABERLER

20.11.2007

KASIM 2007 MESAJLARI

Sevgili yöneticilerim; şu anki ortamda başta hocamız olmak üzere takımımıza güveniyoruz. Bugünlerden bir ders çıkartılmalı ve ileriye yönelik hamleler teker teker yapılmalıdır. Yönetim olarak Ertuğrul hocamıza sonsuz desteği sürdürmemiz gerekir. Teknik ekibin kafası rahat olursa oyuncuların da kafası rahat olur. Kendi evladımıza sahip çıkalım. Başkanımızın dediği gibi BEŞİKTAŞLI'NIN BEŞİKTAŞLI’DAN BAŞKA DOSTU YOK. Bu bilinçle birbirimize sarılıp tek yumruk olalım. Başarılar.
Arif Kökalan


Beşiktaşım isterse 80 yesin, ben yine de ölümüne BEŞİKTAŞlıyım. En büyük her zaman olduğu gibi; tek büyük şampiyon BEŞİKTAŞ…
Gökhan Güner


Yalnız Uçmayacaksın!..
Sen gönlümüzün kartalı,
Semada yükseldikçe yükselecek
Ama yalnız uçmayacaksın…
Dağlardan geçip
Okyanuslar aşacak
Ama yalnız uçmayacaksın
Bin tuzak kurup bekleseler,
Bin hınçla bin kurşun sıksalar,
Sırtından vurup düşürseler,
Bin duayla ölmeni dileseler
Sonsuza dek hep varolacaksın.
Ve sen yalnız uçmayacaksın...
İsa Yılmaz


Herşeyi bir tarafa bırakıp futbola odaklanmalıyız. Yapılacak en doğru şey budur... Ve şu çok açıktır ki, BEŞİKTAŞımız her zorluğu aşabilecek güçtedir. AİLEMİZ AŞK ile yoğrulmuştur. Aşk da her engeli yıkar geçer. Yenmek, yenilmek, aşkımızın yanında okyanusda damla gibidir... Milyonlarca kardeş, beraber aynı gemide... Güzel günler bekliyor seni de beni de...
Serkan Uyanıktürk


Sevgili Beşiktaşlılar; zaman Beşiktaş`a destek zamanıdır. Bu nedenle herşeyi bir kenara bırakıp, sahip olduğumuz değerlerin arkasında durma zamanıdır . Bence hiç transfer yapmadan elde bulunan mevcut kadroyla devam etmeliyiz. Onlara sadece iyi bir motivasyon gerekli. 
Birol


Sayın Başkanımız; inşallah bu sezon mutlu sona ulaşaçağız. Ben şahsım adıma eminim; tüm taraftarlar da yönetime destek çıkar ve birlik olursa, Beşiktaş’ın bileği ne saha içi ne de saha dışında bükülmez.
Levent Akyüz


Merhaba… Ben Bursa Hamitler'de oturan, koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. 16 yaşındayım ve takımımla gurur duyuyorum. İnanın alnımızn akıyla yenileceksek, kümeye düşmeye dahi razıyım. Ben Sayın Yıldırım Demirören ve Ertuğrul Sağlam'la gurur duyuyorum. Çünkü onlar Beşiktaş'ın herşeyi. Sonuna kadar yanınızdayım.
Ramazan Akın


Şimdi birlik olma zamanı; protesto zamanı değil. Herkes çok dikkatli ve uyanık olmak durumundadır. Yoksa milleti kendimize çok güldürürüz; zaten onlar da çok sever böyle şeyleri. Önümüzde milli maç var; sonra ocakta'da bir iki transfer yaparsak arayı kapatırız. Çünkü fazla bir açık yok. Şimdi uyanık ve akıllı olup, fevri hareketlerden kaçınalım. Bir düşüneceğimize, üç düşünelim. TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ...!!
Şinasi Bozkurt



Sayın Başkanım; ben Denizli'den M. Kürşat Barut. Koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. İçinde bulunduğumuz durum biraz zorlu. Ama şundan da eminim ki sizin ve yönetiminizin hiçbir suçu yok. Çünkü siz elinizden geleni yapıp milyon dolarların altına elinizi sokup, takım için ne gerekliyse yaptınız. Her ne olursa olsun; büyük Beşiktaş'a gönülden bağlandık. En kısa sürede toparlanacağımızdan eminim. Şuna emin olun ki gerçek Beşiktaşlılar daima arkanızda. Allah Beşiktaş ailemize kolaylıklar versin. Bir an önce kara bulutları üsütümüzden defetme dileğiyle....
Saygılarımla 
M. Kürşat Barut



Merhaba, ismim Yıldıray; 37 yaşındayım. Antalya-Manavgat ta yaşıyorum. 2 yıldır rahatsızım, 5 aydır evde yatıyorum. Kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım. Beşiktaş'ın kazanması bana daha bir moral veriyor; fakat son haftalardaki sonuçlar beni biraz üzdü doğrusu. Ama Başkanımız'a, Teknik Kadro ve futbolcularımıza inanıyorum. Tüm engellere rağmen Beşiktaşımız şampiyon olacak.
Yıldıray Özkeskin



Kalecimiz Hakan, duruşuyla ve tavrıyla tam bir Beşiktaşlı'dır. Ayrıca, yeteneklerini tartışmak, oldukça yersizdir. Bence gelecekte Beşiktaşımız'ı sırtlayacak özelliklere sahiptir Hakan Arıkan. Onu sonuna kadar destekliyorum.
Serkan Uyanıktürk   

  

Diğer Haberler