HABERLER

25.10.2007

Kartal Yuvası’ndan Mehmetçik Vakfı’na 200 Bin YTL Yardım

Dün, BJK İnönü Stadı’nda yer alan iki Kartal Yuvası mağazamız ile Capitol’de yer alan Kartal Yuvası mağazamızdan elde edilen toplam 200 bin YTL’lik gelir, Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak. Taraftarlarımıza gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Yönetim Kurulumuz’un, “24 Ekim’de Liverpool maçının oynanacağı gün Kartal Yuvası mağazalarımızın geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacaktır” duyurusuna, taraftarlarımız duyarsız kalmadı. Dün sabahın erken saatlerinden itibaren BJK İnönü Stadı’nda yer alan iki Kartal Yuvası mağazamız ile Capitol’de yer alan Kartal Yuvası mağazamıza taraftarlarımız adeta akın ederek, şehitlerimizin geride bıraktıkları ailelerine destek olmak için, ekonomik güçlerinin yettiği ölçüde alış veriş yaptılar. Dün 3 mağazamızda toplam gelir 200 bin YTL’ye ulaştı. 200 bin YTL, Yönetim Kurulumuz tarafından Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak. Taraftarlarımıza gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyoruz.
Taraftarlarımız şehit ailelerine yardımlarını, Mehmetçik Vakfı’na yapacakları direk yardımlarla da sürdürebilecekler. Mehmetçik Vakfı’nın başlattığı ve Ekim ayının sonuna kadar sürecek olan kampanyada Turkcell faturalı hatlı mobil telefonlardan, 2582’ye boş mesaj atarak 10 YTL bağışta bulunabilirler ve banka hesap numaraları vasıtasıyla bağış yapabilirler.

Diğer Haberler