HABERLER

24.10.2007

UEFA ve Liverpool’a Yemek

Kulübümüz, Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile bu akşam oynanacak maç öncesinde UEFA ve Liverpool yetkililerine yemek verdi.

The Ritz-Carlton Oteli'ndeki yemeğe Kulübümüz'ü temsilen İcra Kurulu Başkanı ve Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın ile Masa Tenisi, Briç ve Dış İlişkiler'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mario Berk katıldı. 
Yemekte UEFA Delegesi Svein Johannessen, UEFA Güvenlik Amiri Fernand Messe ile Liverpool takımının idarecileri David Moores, Bryce Morrison, Terry Smith ve John Cheadle yer aldı.
İcra Kurulu Başkanı ve Genel Sekreterimiz Kenan Öner, hem Liverpool hem de UEFA yetkililerine birer kartal heykeli hediye etti.  Öner, "Dostluğumuzu göstermek için bu tür yemekleri sürekli olarak rakip takımlara veriyoruz. Güzel bir yaklaşım ve diyalog içindeyiz ve onlar da memnunlar" dedi.
Kenan Öner, akşam iyi bir maç olmasını dilediğini belirtirken, Liverpool'un özellikle taraftarımızı çok merak ettiğine değindi. Öner, "Beşiktaş'ı yakından takip ediyorlar. Özellikle ateşli ve centilmen taraftarlarımızı çok merak ediyorlar" şeklinde konuştu.


Diğer Haberler