HABERLER

19.10.2007

Takımımız Trabzon’a Gitti

Futbol Takımımız, Trabzonspor ile yarın oynayacağı karşılaşma için bugün Trabzon’a gitti. Genel Menajerimiz Sinan Engin, havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Türk Havayolları’nın tarifeli uçağı ile saat 18.00'de rötarlı olarak Trabzon’a hareket eden kafilede futbolcularımızın yanı sıra Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Asbaşkan - İcra Kurulu Üyesi, Mali İşler Sorumlusu, Sayman Üyemiz Ertunç Soğancıoğlu, Asbaşkan - İcra Kurulu Üyesi, İletişim Komitesi, Sponsorluklar ve Yeni Projelerden Sorumlu Üyemiz Numan Ceyhan, Asbaşkan - İcra Kurulu Üyesi, Jimnastik ve Atletizm Şubeleri'nden Sorumlu Üyemiz Behçet Ümitlen, Altyapıdan Sorumlu Üyemiz Halim Aydın, Satranç ve Spor Okulları’ndan Sorumlu Üyemiz Sayın Nedim Sarsmaz da yer aldı.
Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Genel Menajerimiz Sinan Engin, Trabzonspor ile zor bir maç yapacatlarını belirterek, “Mutlaka galibiyet parolasıyla gidiyoruz. İbrahim Akın, Serdar Özkan ve Hakan Arıkan sakatlıkları nedeniyle bizimle olamayacaklar. Sakatlıktan çıkan Bobo ve Ricardinho da Ertuğrul hocanın görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alacaklar. Seyircisiz oynamanın önceden avantaj ya da dezavantaj olduğunu söylemek doğru değil; ama az da olsa deplasman takımı olacağımız için avantaj olabileceğini söyleyebilirim” dedi.




 

Diğer Haberler