HABERLER

22.10.2007

Şehitlerimiz İçin Kartal Yuvası’na

Kulübümüz, hain terör saldırılarında vatanımız uğruna canını ortaya koyan kahraman askerlerimizin, bizlere emanet ettiği yakınlarına destek amacıyla, 24 Ekim Çarşamba günü oynanacak Liverpool maçında BJK İnönü Stadı'nda bulunan 2 Kartal Yuvası mağazamızın tüm hasılatını Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldı.

Armasında Ay-Yıldız bulunan tek kulüp olan Beşiktaş taraftarının, aziz vatan uğruna toprağa düşen kahramanlarımızın geride bıraktıkları aileleri için Mehmetçik Vakfı'na yapılacak bu yardıma duyarsız kalmayacağından eminiz.
Ulu önder Atatürk'ün Kulübü olan Beşiktaşımız'ın Kartal yürekli taraftarlarını, 24 Ekim Çarşamba günü oynanacak Liverpool maçında BJK İnönü Stadı'nda bulunan 2 Kartal Yuvası mağazamıza bekliyoruz.
Tüm Beşiktaş taraftarları, Mehmetçik Vakfı’nın hesap numaralarından ve SMS yoluyla da bağış yapabilirler. Taraftarlarımız bu kampanya dahilinde bağışlarını Avea ve Turkcell kullanıcısı ise, 'DESTEK' yazarak 5610'a, Vodafone  kullanıcısı ise 5630'a SMS gönderdiklerinde 5 YTL bağışta bulunmuş olacaklar. Ayrıca Turkcell faturalı hatlı mobil telefonlar üzerinden 2582'ye boş mesaj gönderilmesi halinde TSK Mehmetçik Vakfı'na 10,00 YTL nakit bağış yapılmış olacaktır.
BEŞİKTAŞ JK
HESAP NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Diğer Haberler