HABERLER

05.10.2007

Kulübümüz’den Açıklama

Bugün bazı basın yayın organlarında, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın görevine son verilerek yerine Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin getirileceği yönünde yayınlanan haberler tamamen yalandır. Teknik Direktör Mustafa Denizli ile bu konuda hiçbir görüşme yapılmamış, hiçbir temasta bulunulmamıştır.

Yönetim Kurulumuz'un hayal ürünü bu haberlerde iddia edildiği şekilde bir düşüncesi ya da girişimi kesinlikle bulunmamaktadır. BJK Yönetim Kurulu, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın bilgisine güvenmekte, kendisini tümüyle desteklemekte ve Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ı hedeflenen başarılara ulaştıracağına inanmaktadır.
Haberlerde yer alan, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile ilgili olarak Yönetim Kurulumuz'un Başkanımız Yıldırım Demirören'in evinde bir geceyarısı toplantısı yaptığı iddiası da bu haberleri üretenlerin senaryosundan ibarettir.
Bu yalan haberler, Beşiktaş Camiası'na zarar vermek, birlik beraberliğimizi zedelemek ve başarılarımıza engel olmak isteyen grup ve mihraklar tarafından ortaya atılmaktadır.
Camiamız'dan bu tarz asılsız ve art niyetli yalan haberleri dikkate almamasını rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
BEŞİKTAŞ JK 

Diğer Haberler