HABERLER

27.09.2007

Beşiktaş Cola Turka:54 Kayseri TED:60

Kartal Belediyesi Magic Cup'07 Uluslararası Bayanlar Basketbol Turnuvası ikinci maçında, Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız, Panküp Kayseri TED'e 60-54 mağlup oldu.

Özel Ortadoğu Koleji Spor Tesisleri'nde oynanan mücadeleye Siyah Beyazlılarımız, Seda Erdoğan, Esra Erden, Sariye Gökçe, Nazlı Güler, Vanessa Hayden ilk 5'i ile başladı. Karşılıklı sayılarla geçilen ilk dakikalardan sonra Ekibimiz'in yaptığı hataları iyi değerlendiren Panküp Kayseri Ted öne geçmeye başladı. Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız'ın oyuna adaptasyon sorunu yaşadığı dakikaları fırsat bilen Kayseri ekibi, üst üste yaptığı ataklarla ilk çeyreği 10-14 önde kapattı.
İkinci çeyreğe iyi başlayan taraf Kayseri ekibi oldu. 16. dakika geçilirken 8 sayılık farka ulaşan Panküp Kayseri Ted karşısında bir türlü istediği oyunu sergileyemeyen Ekibimiz, bu çeyreğin son 30 saniyesine girilirken farkı 1 sayıya indirmeyi başarsa da, pota altında yaptığı hatalarla soyunma odasına 28-33 mağlup gitti.
Üçüncü çeyreğe Jelena Spiric'in sayısı ile başlayan Siyah Beyazlılarımız, Nazlı Güler'in ardarda bulduğu sayılarla toparlandı ve 25. dakikada öne geçmeyi başardı. (36-35) Bu dakikadan sonra etkili savunması ile çok fazla sayı üretmemize imkan vermeyen Kayseri ekibi, dış atışlardan bulduğu sayılarla bu çeyreği de 42-44 önde tamamladı.
Başa baş mücadelenin sergilendiği son çeyrekte ise Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız'ın yine ardarda yaptığı küçük hataları iyi değerlendiren Kayseri ekibi, Siyah Beyazlılarımız'ın son dakikalarda yaptığı atakları da iyi savunması ile engelledi. Mücadelenin son saniyelerinde Ekibimiz'in çabaları fayda vermedi ve Panküp Kayseri TED, salondan 54-60 galip ayrılan taraf oldu.
Ekibimiz turnuvanın üçüncü maçında yarın (28 Eylül) saat 12.00'de Çankaya Üniversitesi Arı Koleji ile karşı karşıya gelecek.

Diğer Haberler