HABERLER

27.09.2007

PFDK Kulübümüz’e Ceza Yağdırdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, hakem tarafından nizami golümüz verilmeyerek, 2 puandan edildiğimiz Ankaraspor maçı ile ilgili olarak, Kulübümüz'ün haklarını koruma amacı ile açıklama yapan ve milyonlarca taraftarımızın duygularına tercüman olan Başkanımız, Genel Sekreterimiz ve Genel Menajerimiz'e ceza yağdırdı.

PFDK, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'e 3 ay hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 15.000 YTL para cezası, Genel Sekreterimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Sayın Kenan Öner'e 10 gün hak mahrumiyeti, Genel Menajerimiz Sayın Sinan Engin'e ise ihtar cezası verilmesine hükmetti.
PFDK ayrıca Kulübümüz'e, Ankaraspor maçında çıkan saha olayları nedeniyle 1.000 YTL, ayrıca merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000 YTL; toplam 2.000 YTL para cezası verdi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaraspor kulübüne ise çıkan saha olayları nedeniyle 2.500 YTL; ayrıca akreditasyon kartı olmayan kişilerin soyunma odasına girerek talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000 YTL; toplam 3.500 YTL para cezası verdi.

Diğer Haberler