HABERLER

26.09.2007

\"Derbi Maçı Kazanacağız\"

Futbolcularımızdan Bobo, Delgado ve Tello, hafta sonunda oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sezonun ilk derbisinde iyi bir sonuç almak istediklerini söyleyen Brezilyalı golcümüz Bobo, ''Galatasaray maçına iyi hazırlanıyoruz. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi. Bobo, “Önemli olan benim gol atmam değil, Takımın kazanması. Herkes bu maçın öneminin farkında ve bütün çalışmalarımızı kazanmak için yapıyoruz” diye konuştu. Rakip takımda Lincoln’e dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden golcü futbolcumuz, “Ricardinho ve Cisse’nin olmaması bizim için bir dezavantaj ama bu boşlukları dolduracak olan arkadaşlarımız da ellerinden gelenin en iyisini yaparak, görevlerini yerine getireceklerdir” ifadelerini kullandı.
Delgado: "Kazanmak İstiyoruz"
Galatasaray ile oynayacakları derbi maçta herkesin görev yapmak istediğini kaydeden Delgado ise “Eğer bu maçı kazanırsak ligde ilk sıraya yerleşeceğiz. Bu bizim için çok önemli'' dedi. Karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olmasının kendileri için bir avantaj olduğunu, ancak futbol adına bunun son derece üzücü bir durum olduğunu belirten Arjantinli yıldızımız, “Taraftar zevkinden, derbi eğlencesinden uzak kalacağız; ancak neticede bazı şeyleri de kabul etmeliyiz” diye konuştu. Bazı maçlarda yedek kalmasının kendisini üzüp üzmediği sorusuna Delgado, ''Futbolcular bütün maçlarda oynamak ister. Ama bu hocamızın kararına bağlı. Teknik direktörün kararlarına da saygı duymalıyız'' diye yanıt verdi.
Delgado, Tello'yla ilgili bir soruya da ''Tello, Beşiktaş'a geldiği için çok mutluyum. Takımdaki tüm arkadaşlarımız Tello'yu seviyor. Tello'yu almakla Beşiktaş büyük bir transfer yaptı'' dedi.
Tello: "Kazanarak Galatasaray'ın Üstüne Çıkmak İstiyoruz"
Şilili futbolcumuz Rodrigo Tello da Galatasaray maçının ligdeki ilk derbisi olacağını belirterek, ''Maçı kazanıp, Galatasaray'ın puan olarak üstüne çıkmak istiyoruz. Umarım iyi maç olur. Benim ligdeki ilk derbim olacak'' diye konuştu. Geçen hafta iki gol attığını hatırlatan Tello, ''Basın 'İşte budur; hep böyle oynamalı' dedi. Bence futbolcunun inişleri çıkışları olmamalı ve istikrarlı olmalı. Benim görevim gol atmak değil. Atınca iyi oluyor. Ama önemli olan benim gol atmam değil. Takımın iyi oynayıp galip gelmesi'' şeklinde konuştu.


Diğer Haberler