HABERLER

26.09.2007

Kulübümüz’den Açıklama

Bugün, Star gazetesinde “İbretlik Olay” ve “İstifa Çağrısı” başlıkları ile yayımlanan haberler tamamen yalandır.

“İbretlik Olay” başlığı ile yayımlanan haberde yer alan, İcra Kurulu Başkanımız ve Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner ile Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan ve İcra Kurulu Üyemiz Sayın Ertunç Soğancıoğlu’nun Zürih maçı sonrası futbolcularımıza, “Size açık çek, istediğinizi yazın” dedikleri, ismi belirtilmeyen bir futbolcumuzun da, “Daha hiç prim almadık. Siz en iyisi verebileceğiniz kadarını yazın” şeklinde konuştuğu iddiası tamamen hayal ürünüdür.
Böyle bir olay hiç yaşanmadığı gibi, herhangi bir futbolcumuzun Yöneticilerimize bu şekilde konuşması da söz konusu bile değildir.
Yine aynı gazetede “İstifa Çağrısı” başlığı ile yayımlanan haberde yer alan, dün yapılan İcra Kurulu toplantısında İcra Kurulu üyelerimizin İcra Kurulu Başkanımız ve Genel Sekteremiz Sayın Kenan Öner ile Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan ve İcra Kurulu üyemiz Sayın Ertunç Soğancıoğlu’nun istifasını istedikleri yönündeki iddia, bu haberi yapanların maksatlı iftirasıdır.
Bütün bu manipülasyon haberler hayal ürünü olup, ne gazetecilik ilkeleriyle ne de etik değerlerle bağdaşmamaktadır.
Dün yapılan İcra Kurulu toplantımız Beşiktaş’ın yönetim anlayışına yakışır bir ortamda gerçekleşmiş son derece yapıcı, saygılı ve uyumlu geçmiştir.
Özellikle son günlerde basında artarak devam eden ve Beşiktaş’ın başarısını, birlik beraberliğini bozmaya yönelik olarak hazırlanan maksatlı haberleri yapanlar hakkında yasal işlemler uygulanacaktır.
Kulübümüz bugün yapılan bu haberlerle ilgili olarak da hukuksal haklarını sonuna kadar kullanacaktır.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK

Diğer Haberler