HABERLER

23.09.2007

Kulübümüz’den Açıklama

Bugün başta Vatan gazetesi olmak üzere bazı basın yayın organlarında Sayın Emir Tamer’in görevinden ayrılması ile ilgili haberlerde, bazı Yöneticilerimiz'e yöneltilen iddialar gerçek dışıdır.

Vatan gazetesinde yer alan ve bir internet sitesinden alınan, ayrıca diğer basın yayın organlarında da yayımlanan haberler, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu’nu karıştırarak, Kulübümüz’ü ve Camiamız’ı yıpratma amacını taşımaktadır.
Haberlerde adı geçen Genel Sekreterimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Sayın Kenan Öner’e, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız ve İcra Kurulu Üyemiz Sayın Ertunç Soğancıoğlu’na ve Jimnastik, Atletizm Şubeleri'nden Sorumlu Asbaşkanımız ve İcra Kurulu Üyemiz Sayın Behçet Ümitlen’e, iddia edildiği gibi Marsilya seyahatine katılan bazı Kongre Üyelerimiz tarafından hiçbir zaman, hiçbir şekilde yumruklaşmaya varan küfürlü bir saldırı olmamıştır, olması da mümkün değildir. Aylar önce meydana gelen aile içi bazı tartışmalar, medya tarafından bir kriz haline getirilerek, kamuoyunda Kulübümüz ile ilgili olumsuz bir hava yaratılmak istenmektedir. Oysa ki bu yaşanan tartışmaların ardından, söz konusu Kongre Üyelerimiz adı geçen Yöneticilerimiz’den özür dilemiş ve Yöneticilerimizin de affetmesi ile konu aylar öncesinde kapanmıştır.
“Beşiktaş Yönetimi Bu Oyuna Düşmeyecektir”
Bazı yayın organlarınca istifa edecekleri ileri sürülen Genel Sekreterimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Sayın Kenan Öner, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız ve İcra Kurulu Üyemiz Sayın Ertunç Soğancıoğlu ve Jimnastik, Atletizm Şubeleri'nden Sorumlu Asbaşkanımız ve İcra Kurulu Üyemiz Sayın Behçet Ümitlen, son zamanlarda Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu’nun birlik ve beraberliğini yıkmaya yönelik çalışmaların medya ile hız kazandığını, Beşiktaş Yönetimi’nin bu oyunlara asla düşmeyeceğini belirttiler. Yöneticilerimiz yaptıkları ortak açıklamada, “Beşiktaş’a gönül vermiş, Beşiktaş’a yönetici olarak hizmet etmekten gurur duyan, Beşiktaş’a hizmet etmekten başka hiçbir amacı olmayan insanlarız. Sağduyu sahibi, ciddi ve sorumlu kişiler olarak görevimizin başındayız. Bu çirkin kampanyanın amacına ulaşmasına müsade etmeyeceğiz. İstifa etmemiz söz konusu değildir. Beşiktaş’ın birlik ve beraberliğini bozacak, her türlü tutum, davranış, iddia ve medya saldırılarını şiddetle kınıyoruz” dediler.
“Bu Açıklamaları Ben Yapmadım”
Ayrıca görevinden ayrılan Sayın Emir Tamer de yaptığı açıklamada Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu’ndan ayrılmasının bireysel tercihi olduğunun altını çizerek şunları söyledi:
“Görevimden ayrıldıktan sonra, BJK Yönetim Kurulu’ndan bazı yöneticilerin de ayrılması gerektiğini asla söylemedim, söylemem de. Benim ağzımdan çıktığı iddia edilen açıklamalar, kesinlikle tarafımdan yapılmamıştır. Görevden ayrılmış olsam bile, her zaman Beşiktaş Kulübü’nün ve Yönetimi’nin emrindeyim.” 
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız, 
Beşiktaş JK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diğer Haberler