HABERLER

19.09.2007

Maç Sonrası Açıklamalar

Genel Menajerimiz Sayın Sinan Engin ile futbolcularımız Diatta, Tello ve Cisse karşılaşma sonrasında şunları söylediler.

Sayın Sinan Engin, mücadele sonrasında şu değerlendirmelerde bulundu: "Kazanmayı düşündük. 2-0 mağlup olmak hiç aklımızda yoktu. İki taraf da kitlenmişti. Kötü bir hakem vardı. Türk takımlarına maalesef böyle davranıyorlar. İtalyan hakem Fransız takımına böyle davranıyor. Sarı kartlar var, ama bir türlü ikinci sarı kartını vermedi. Çok iyi oynamadık ama çok iyi mücadele ettik. İstediğimiz pozisyonları bulamadık. Bu maçın hakkı 0-0'dı. Berabere bitmesi gerekirdi. Biz bu gruptan çıkacağız. Bu takımı İnönü'de çok rahat yeneceğimizi herkes görecek."
Futbolcularımız Diatta, Tello ve Cisse ise karşılaşma sonrasında şöyle konuştular:
Diatta: Esasında maçı dengede götürüyorduk. Bir talihsiz gol yedik ve sonrasında böyle bir skor oldu, çok üzgünüm. Bu daha ilk maç bundan sonra oynayacağımız 5 maçımız daha var. Gerekli hazırlıklarımızı yapacağız.
Tello: İlk yarıda baskılı bir futbolla başladılar. Daha sonra biz dengeyi kurabildik. Ancak Serdar Kurtuluş ve Ricardinho'nun çıkmasından sonra oyunda dengeler bozuldu. İkinci yarıda yapmamamız gereken iki tane hata sonucu belirledi. Bizim düşünmemiz gereken şey başımızın dik olması ve bu maçı unutup önümüzdeki lig maçına konsantre olmak. Nasıl olsa bu maçın bir rövanşı var.
Cisse: Beşiktaş'taki oyuncuların bir kısmı Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez oynadılar. Ancak çok küçük detaylar skoru belirledi. Bu küçük detaylar olmasaydı buradan çok rahat 1 puanla dönebilirdik. Çok da iyi olurdu.

Diğer Haberler