HABERLER

08.09.2007

Beşiktaş:22 - Viborg:45

Hentbol Takımımız, Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Danimarka'nın Viborg takımına 45-22 mağlup oldu. Şampiyonlar Ligi'nden elenen Ekibimiz, Avrupa'da yoluna EHF Kupası'nda devam edecek.

BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında başa baş bir oyun sergilendi. Konuk ekip Viborg'un hızlı hücumları ile bulduğu gollere, Ekibimiz, karşılık vermekte zorlanınca fark açılmaya başladı. Siyah Beyazlılarımız'ın, Oğuzhan ve Ercan ile bulduğu sayılar aradaki farkı kapatmaya yetmeyince ilk yarı Viborg'un 12-22 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıda daha tempolu bir oyun sergilemeye çalışan Ekibimiz, ilk dakikalarda bulduğu gollerle oyuna ortak olmaya çalıştı. Konuk ekibin üstün oyunu sayesinde Takımımız sayı bulmakta zorlandı. Danimarka temsilcisi karşılaşmanın son 15 dakikası içerisindeyken bulduğu gollerle salondan 22-45 galip ayrıldı.
Ekibimiz bu sonucun ardından Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.
Avrupa'da yoluna EHF Kupası'nda devam edecek olan Takımımız'ın rakibi Belarus ekibi HC Victory Regia Minsk oldu. HC Victory Regia Minsk takımı ile ilk karşılaşma 29-30 Eylül tarihlerinde deplasmanda oynanacak. İkinci karşılaşma ise 6-7 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.



Diğer Haberler