HABERLER

18.08.2007

A Milli Takım’da 5 Beşiktaşlı

A Milli Futbol Takımımız'ın 22 Ağustos'ta Romanya ile oynayacağı maçın aday kadrosu açıkladı. Aday kadroda 5 futbolcumuz bulunuyor.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Fatih Terim'in belirlediği aday kadroda, şu oyuncular bulunuyor:
Beşiktaş : Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan
Galatasaray: Servet Çetin, Volkan Yaman, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Şükür 
Fenerbahçe : Serdar Kulbilge, Mehmet Aurelio, Tümer Metin
Trabzonspor : Hüseyin Cimşir, Gökdeniz Karadeniz
Kayserispor : Gökhan Ünal, Mehmet Topuz
Hamit Altıntop (Bayern Münih), Halil Altıntop (Schalke 04), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Nihat Kahveci (Villarreal).
19 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ TOPLANACAKLAR
Milli takım aday kadrosu, Romanya maçı hazırlıkları için de 19 Ağustos Pazar günü İstanbul Polat Renaissance Otel'de toplanacak.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 20 Ağustos Pazartesi günü bir basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, aynı gün saat 19.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ilk idmanını gerçekleştirecek.
(A) Milli Takım, 21 Ağustos Salı günü ise saat 11.00'de Bükreş'e hareket edecek ve saat 19.30'da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.
STAT DEĞİŞTİ
Bu arada Türkiye ile Romanya arasında 22 Ağustos Çarşamba günü yapılacak karşılaşmanın Steaua Stadı'ndan, Lia Manoliu Stadı'na alındığı bildirildi.
Daha önce Steaua Stadı'nda yapılacağı açıklanan karşılaşma yapılan değişiklik sonrası Lia Manoliu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak. Milli takım, yapacağı karşılaşmanın ardından yurda dönecek.
Bu arada Ümit Milli Futbol Takımımız'ın 22 Ağustos'ta Arnavutluk ile oynayacağı özel maçın kadrosuna oyuncularımız Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan ve İbrahim Kaş da davet edildi.

Diğer Haberler