HABERLER

14.08.2007

Sağlam ve Toraman’dan Açıklama

Teknik Direktörümüz Sayın Ertuğrul Sağlam ve oyuncumuz İbrahim Toraman, FC Zürih karşılaşmasının oynanacağı Hardturm Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Teknik Direktörümüz Sayın Ertuğrul Sağlam, basın toplantısında şunları söyledi:
"Gerek Türk futbolu gerekse Beşiktaş açısından çok önemli bir maça çıkıyoruz. Amacımız buradan alacağımız iyi sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne kalmak. Burada bize avantaj sağlayacak ve maç sonrası bizi sevindirecek skoru almak için elimizden geleni her şeyi yapacağız. Rakibi çok iyi analiz ettik ve her yönü ile iyi tanıdığımız bir ekip. İki cezalı, iki de sakat oyuncumuz var, ama geniş kadromuz sayesinde görev alacak arkadaşların diğer arkadaşların eksikliklerini aratmayacaklarını düşünüyorum.
Her şeyden önce deplasmanda gol yememek kadar, gol atmanın da ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Onun için yapacağımız iyi defansın yanı sıra ofansif anlamda da gol bulmak için oynayacağız.
Fiziksel olarak rakibimizden çok üstünüz ve yarınki maçta da iki takım arasındaki en büyük fark olarak bunu herkesin göreceğine inanıyorum. Bu bizim olmazsa olmaz maçlarımızdan birisi. Sonuç olarak ben takımıma güveniyorum ve bu turu geçip Şampiyonlar Ligi'ne kalacağımıza da inancımız tam."
Basın toplantısında konuşan İbrahim Toraman'da karşılaşmanın önemini bildiklerini belirterek, şöyle konuştu:
"Her maç gibi bu maç da zor olacak. Oynanmayan hiçbir maç kazanılmış değildir. Rakibimiz seyirci ve saha avantajını kullanmak isteyecektir. Buna karşılık biz buradan avantajlı bir skor elde ederek ikinci maça daha rahat çıkmak istiyoruz. Çok kısa sürede yoğun bir maç trafiği yaşıyoruz. Ama iyi hazırlanıp ve iyi dinlendiğimiz için bu dönemi istediğimiz şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum. Zaten profesyonel futbolcu olarak da işimiz bu ve bu yoğunluğu kaldırmak zorundayız."

Diğer Haberler