HABERLER

03.08.2007

Kulübümüz’den Açıklama

Sabah Gazetesi’nde bugün “Akrabalar Yine Buluştu” başlığı ile yayımlanan ve art niyetli imalar içeren haberle ilgili açıklamamızdır:

Haberde belirtilen yemekli toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Haluk Ulusoy ve Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'in dışında Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Ali Yalçındağ, Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Soner Gedik, Petrolofisi Genel Müdürü Sayın Melih Türker de bulunmuştur. Ancak haber sadece Başkanımız Sayın Demirören ve Sayın Ulusoy buluşmasıymış gibi maksatlı bir şekilde verilmiştir.
Dostluk çerçevesindeki bir akşam yemeğinin bile, “Akrabalar Yine Buluştu” gibi imalı bir başlıklı yayınlanması, haberin içeriğinde art niyetli ifadelerin sürdürülmesi ve insanların kafalarında istifham yaratılmaya çalışılması asla kabul edilemeyecek bir tutumdur.
Özellikle Süper Kupa ve 2007/2008 lig sezonunun hemen öncesinde
böylesine maksatlı haberler, kamuoyunda soru işaretleri yaratma ve insanları etkileme çabalarının bir örneğidir. Kimseye faydası olmayan bu tutum, geçmişte olduğu gibi futbolumuzu kaosa sürüklemekten başka bir sonuç vermeyecektir.
Yeni bir sezon öncesinde, medyamızın da geçmişten örnek alarak vazifesini hassasiyetle yerine getirmesini ve meslek ilkelerine sonuna kadar bağlı kalmasını bekliyor; tüm spor kamuoyunu itidalli, sağduyulu olmaya davet ediyor, sporda fair play ilkelerinin üstün kılınmasını diliyoruz.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK

Diğer Haberler