HABERLER

03.08.2007

Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama

Teknik Direktörümüz Sayın Ertuğrul Sağlam, bugün Star gazetesinde “İstifadan Döndü” başlıklı asılsız haberle ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştır:

“Star gazetesinin haberinde yer alan, Sayın Ali Gültiken’in görevinden ayrılması ve Sayın Sinan Engin’in Genel Menajerliğe getirilmesi nedeniyle istifayı düşündüğüm ve Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören tarafından ikna edildiğim şeklindeki iddiaların hepsi asılsızdır.
Sayın Gültiken’in ayrılması ve Sayın Engin’in göreve getirilmesi tamamen idari, Yönetim Kurulumuz’un aldığı, benim de saygıyla karşıladığım bir karardır.
Beşiktaş’ta göreve başladığım gün Sayın Gültiken’in menajer olmasına hiçbir şekilde itiraz etmediğim gibi, Sayın Engin’in de Genel Menajerlik görevine getirilmesine karşı çıkmam söz konusu değildir.
Futbol Takımımız’ın başarısı için gece gündüz çalıştığımız bu günlerde, önemli maçlarımız öncesinde ortaya atılan bu asılsız iddialar Kulübümüz’e zarar vermektedir.
Beşiktaş Camiası’ndan bu asılsız haberleri ciddiye almamalarını rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.”
Ertuğrul Sağlam
BJK A Futbol Takımı Teknik Direktörü

Diğer Haberler