HABERLER

31.07.2007

Yeni Sezon Formalarımız Tanıtıldı

Futbol Takımımız’ın yeni sezon formaları BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen “Hayat Siyah Beyaz” adlı gecede tanıtıldı. Unutulmaz organizasyonda formalarımız büyük beğeni topladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona Yönetim Kurulu Üyelerimiz’in hepsi katılırken, Camiamız’ın önemli isimleri de gecede yer aldı. Futbol Takımımız’ın formalarının görücüye çıktığı gecede Beşiktaş Cola Turka Erkek ve Bayan Basketbol Takımlarımız ile Kartal Yuvası ürünleri de beğeniye sunuldu. Futbol Takımımız’ın bu sezonki takım elbiselerini hazırlayacak olan Sarar firması ile de 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı. Genel Sekreterimiz Kenan Öner,  yapılan anlaşmadan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Bu arada Sarar firması tarafından Kongre Üyelerimize yüzde 25 indirim uygulanacak.
Kartal Yuvası ürünlerimizin de tanıtıldığı gecede bir konuşma yapan Pazarlama ve Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Hakan Aksoy, Beşiktaş formasının Beşiktaşlılar için büyük bir anlam ifade ettiğini söyledi. Aksoy, şöyle konuştu:
"Yeni sezon formalarımızın ve Kartal Yuvası ürünlerimizin tanıtım gecesine hoşgeldiniz. Bu gecenin adı gibi, Hayatı Siyah Beyaz olan bizler için formamızın anlamı kutsaldır. Ayyıldızlı bayrağımızı taşımak gururumuz, Karakartal sembolümüz ise cesaretimizdir.
Beşiktaş forması emeğin, gücün, asaletin ve alınterinin karşılığı olup, bu sezon da sponsorumuz Umbro ile Beşiktaşlılık ruhuna uygun, dört model forma hazırlamış bulunmaktayız.
Beyaz formamız: Yaşamdır, aydınlığımızdır, onurumuzdur.
Siyah formamız: Şehitlerimizdir, şerefimizdir.
Çubuklu formamız: Beşiktaşlılık ruhunu ve duruşunu oluşturan 104 yıllık tarihimizdir.
Arma formamız: Sonsuz aşkımızdır.
Beşiktaşlılık ruhu ve duruşu olan herkes, ürünlerimize sahip çıkarak BEŞİKTAŞIMIZ'IN geleceğine; değerlerine sahip çıkarak da geleceğin mirasına hizmet edeceklerdir.
Evet, Hayat SİYAH-BEYAZDIR.
Bu özel gecede emeği geçen herkese teşekkür ederken, tanıtım gecemizin heyecanını bizlerle paylaşan siz değerli aileme sonsuz şükranlarımı sunuyorum."
Futbol Takımımız’ın idman, kamp, deplasman ve maçlarda kullanacağı malzemelerin tanıtımının yapıldığı gecede ürünleri, Tuğba Özay, Şenay Akay ve Arzu Pavlova gibi ünlü mankenlerin yanı sıra Futbolcularımız’dan Mustafa Doğan, İbrahim Toraman, Baki Mercimek, İbrahim Kaş, Mehmet Sedef, Tello, Cisse, Hakan Arıkan, Ricardinho, Batuhan Karadeniz ve Bobo tanıttı.
Gecenin sonunda ise Mert Tünay tarafından bestelenen yeni “Beşiktaş Marşı” dinletildi.
Bu arada geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Beşiktaş tribünlerinin unutulmaz ismi “Optik” lakaplı Mehmet Işıklar ile, trafik kazasında hayatını kaybeden Beşiktaşlı sanatçı Barış Akarsu’nun isimleri formaların arkasına yazıldı. 

 






 

Diğer Haberler