HABERLER

18.07.2007

Koray Avcı: “Şimdi Şampiyonluk Zamanı”

Futbolcularımızdan Koray Avcı, Takımımız'ın bugünkü idmanı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ekibimizdeki havanın çok iyi olduğunu söyleyen Koray, \\"Şampiyon olmamızın zamanı geldi” dedi.

Hedefleri doğrultusunda çalışmalara başladıklarını ve Şampiyonluk amacında olduklarını söyleyen Koray, geçtiğimiz sezon iyi bir kadro kurulduğunu, yapılan takviyelerle daha da güçlü bir hale geldiğimizi söyledi. Kamp ortamının çok iyi olduğunu da belirten Koray Avcı, Teknik Direktörümüz Sayın Ertuğrul Sağlam’ın çok iyi bir teknik adam olduğunu ifade ederek, “Büyük idealleri olan bir teknik adamla birlikteyiz. Hocamızın bize aktaracağı tecrübesi ve idealler doğrultusunda, bu sezon Camiamız'la birlikte Şampiyonluk coşkusunu yaşamak istiyoruz. Ben kişisel olarak, artık şampiyon olmamızın zamanı geldiğine inanıyorum” dedi.
 
“Hedefimiz, hocamızın önderliğinde mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda başarılı olmak, şampiyonluklar ve kupalar kazanmak olacaktır” diye konuşan Koray, hazırlık maçlarının kendileri açısından büyük fayda sağladığını belirterek, takım olma yolunda önemli adımlar atıldığını ifade etti. Takım halinde oynamalarının kendilerini çok avantajlı kılacağından söz eden başarılı futbolcumuz, “Hem savunmayı hem de hücumu takım halinde yapmadığınız takdirde başarılı olma imkanınız neredeyse yok denecek kadar azalıyor. Hocamızda bize bu anlayışı aşılamaya çalışıyor. Takım olarak, hocamızın bizden istediklerini yavaş yavaş sahada uygulamaya başladık. Lige kadar bu konuda daha iyi olacağız” şeklinde konuştu.
“Bu sene daha ofansif bir anlayış benimseyeceğimiz için, geçen senede kadromuzda bulunan ve kendilerini fazla gösterme şansları olmayan kaliteli ve renkli oyuncular, bize büyük güç katacaktır” diye konuşan futbolcumuz, yerli teknik direktörle çalışmanın yerli futbolcular için avantaj olduğunu söyleyerek, “Her yerli futbolcu gibi tabii ki ben de Türk hocayla çalışmanın bize katkısının büyük olacağını düşünüyorum. Sonuşta aynı dili konuştuğumuz için birbirimizi daha rahat anlayabiliyoruz. Sayın Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ta göstereceği başarıyla, Türk futboluna çok uzun yıllar hizmet edecek kaliteli bir teknik adam olacağına inancım sonsuz” dedi.
Takımdaki havanın başarıyı yakalamada en önemli etken olduğuna da değinen Koray, “Takımda iyi bir arkadaşlık ve rekabet ortamı var. Lige başlayacağımız Ağustos ayının bizim açımızdan çok önemli olduğunu düşünüyorum. Maç trafiği olarak çok yoğun geçecek bu süreci galibiyetlerle geçmemiz halinde, hedeflerimize daha rahat ulaşabileceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Futbolcunun yaptığı işten zevk almasıyla, başarılı olmasının doğru orantılı olduğunun altını çizen Koray Avcı, bunun futbolseverleri için de bir zevk olacağını ve tribüne gelen taraftarların futboldan daha fazla zevk alacağını ifade ederek, Cisse transferine de değindi. Cisse’yi daha önce takip etmediğini belirten Koray, “Cisse, bundan önce çok iyi tanıdığım ve takip ettiğim bir oyuncu değildi. Sonuçta büyük bir takımdan gelen istikrarlı ve kariyeri belli olan bir oyuncu. İnşallah şampiyonluk yolunda bize katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler