HABERLER

31.05.2007

Taraftarlarımıza Özel Bilgisayarlar

Intel, Microsoft, Vestel ve Crea’nın işbirliğiyle hayata geçirilen ve taraftarlarımız için tasarlanan lisanslı masaüstü ve laptop bilgisayarlar satışa çıkıyor.

Taraftar PC’lerin en önemli özelliği Microsoft’un 2007 yılı Ocak ayında tüm dünyada lansmanını yaptığı Windows Vista ile gelen yeni teknoloji ve Vista’nın özel bir yazılımı olan Vista Gadget’ın kullanılması. Vista Gadget sayesinde taraftarlarımız kulübümüzle ilgili haberlere, canlı maç bilgilerine, fotoğraf galerilerine, puan, oyuncu ve kadro bilgilerine internet üzerinden kesintisiz erişebilecek.
Aynı zamanda kulübe özel hazırlanmış ekran koruyucuları ve  masaüstü görüntüleri Taraftar PC’lerinde hazır bulunuyor. Kulüplerin tüm lig maçları otomatik olarak Windows ve Outlook takvimlerine işlendiği Taraftar PC’lerinde sunulan, kulübe özel online içerik bilgilerinin güncellemesi, Mayıs 2008’e kadar kullanıcıya ücretsiz sunulacak.
Crea’nın hazırladığı Taraftar PC ürünü 17” (inch) LCD monitor ile birlikte KDV hariç satış fiyatı 999 Amerikan Doları. Vestel’in ürettiği Taraftar Notebook’un satış fiyatı ise  1399 Amerikan Doları (KDV hariç) olarak tüketiciye sunuluyor. Taraftarlarımız, masaüstü ve laptop bilgisayarları Vestel satış noktalarından ve Teknosa’dan temin edebilirler.


Diğer Haberler