HABERLER

28.05.2007

Yıldızlarımız Cenevre’de Şampiyon

Yıldız Futbol Takımımız, 25-28 Mayıs tarihlerinde Cenevre’de düzenlenen Uluslararası Chenois Turnuvası’nda Şampiyon oldu.

Fransa, İsviçre, Cezayir, Peru, Yunanistan ve Macaristan takımlarının katıldığı turnuvada ülkemizi temsil eden Yıldız Futbol Takımımız, grubunu 5 puanla tamamlayarak çeyrek finale yükseldi. Grup maçlarının ilkinde Club Regatas Lima takımını 3-0 mağlup eden Siyah Beyazlılarımız, ikinci maçında BP Vasas ile 1-1, CS Chenois ile de 0-0 berabere kalarak adını çeyrek finale yazdırdı.
Takımımız, çeyrek finalde karşısına çıkan Sion’u 1-0 mağlup ederek, final yolundaki 4 takım arasına yükseldi. Yarı finaldeki rakibi AS Cannas’ı 4-1’le bozguna uğratan Takımımız, finalde ise Team Vaud Lausanne karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada rakibin 5-4 mağlup eden Yıldız Takımımız, şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Final maçının oynanacağı top Arsenalli futbolcular tarafından helikopterle sahaya indirilirken, tribünlerde İsviçre Milli Takımı’nın futbolcuları da genç meslektaşlarını yalnız bırakmadı. Siyah Beyazlılarımız kupanın dışında “En iyi oyuncu” ve “En genç oyuncu” ödüllerini de aldı. Turnuvanın en iyi oyuncusu Takımımız’dan Metin Erdem olurken, en genç oyuncu ödülünü ise Umut Yeşiltepe elde etti..







Diğer Haberler