HABERLER

08.05.2007

Takımımız İzmir’de

Futbol Takımımız, yarın (9 Mayıs) Kayseri Erciyesspor ile İzmir Atatürk Stadyumu'nda yapacağı Fortis Türkiye Kupası final maçı için İzmir'e gitti. Ekibimiz'i bir grup taraftarımız sevgi gösterileri ile karşıladı.

THY'ye ait uçakla saat 11.00'de İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan İzmir'e hareket eden Siyah Beyazlılarımız, hareket öncesi maçla ilgili görüşlerini açıkladı.
Kaptanımız İbrahim Üzülmez kupayı almak istediklerini belirterek, "Geçen yılki başarımızı tekrarlamak istiyoruz. Ama bizim için kolay olmayacak. Çünkü Erciyes çok iyi bir takım. Dolayısıyla bizim için kolay olmayacak. Ama ben takım arkadaşlarıma güveniyorum" dedi.
Futbolcularımızdan Baki Mercimek ise konsantrasyon açısından herhangi bir sıkıntılarının olmadığına değinerek, "Geçen yılın kupa şampiyonu olarak Fortis Türkiye Kupası'nı bir defa daha müzemize taşıyacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.


Takımımız İzmir'de

Takımımız 1 saati aşkın yolculuğun ardından İzmir'e indi. Dernek üyelerimiz ve taraftarlarımızın sevgi gösterileri ile karşıladığı Futbol Takımımız, havalimanından ayrılarak kalacağı Crown Plaza Oteli'ne hareket etti.

Takımımız, karşılaşmanın oynanacağı İzmir Atatürk Stadı'nda akşam saatlerinde son idmanını yapacak.

Diğer Haberler