HABERLER

08.05.2007

HAYDİ AKATLAR’A

Bugün (8 Mayıs) Akatlar’da iki önemli karşılaşma oynanacak. Bayan ve Erkek Basketbol Takımlarımız play off’larda kritik maçlar yapacak. Erkeklerimiz Galatasaray Cafe Crown’u saat 18.30’da ağırlayacak. Bayanlarımız ise Fenerbahçe ile saat 20.30’da karşılaşacak. Taraftarlarımızı bu önemli maçlara bekliyoruz.

ERKEKLERİMİZ KAZANIRSA SERİ DEVAM EDECEK
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, play off çeyrek final serisi üçüncü maçında bugün (8 Mayıs) saat 18.30’da Galatasaray Cafe Crown’u ağırlayacak.
Ahmet Cömert Spor Salonu'nda Cuma akşamı oynanan ilk mücadeleyi 83-65, önceki günkü ikinci maçı ise 80-73 kazanan sarı kırmızılı ekip seride durumu 2-0 yaptı. Siyah-Beyazlılarımız, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynayacağı serinin üçüncü maçını kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Galatasaray, kazanırsa Takımımız sezonu kapatacak.
BAYANLARIMIZ KAZANIRSA SERİ 2-2 OLACAK
Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız, play off final serisi üçüncü  maçında bugün (8 Mayıs) saat 20.30’da Fenerbahçe'yi BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde ağırlayacak.
Takımımız, play off final serisinin ilk maçında Perşembe günü Fenerbahçe'yi Caferağa Spor Salonu'nda 74-73 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirmişti. Siyah-Beyazlılıramız, önceki gün oynanan serinin ikinci maçında ise BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde rakibine 70-72 mağlup olmuştu. Bayanlarımız, seride durumu 2-1 yapan Fenerbehçe karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. Takımımız bu mücadeleden galip ayrılırsa seride 2-2’lik eşitlik sağlanacak. Seride 4 galibiyet elde eden ekip Şampiyon olacak.
Taraftarlarımızı bu önemli mücadelelerde Takımlarımız’a destek olmak üzere bugün (8 Mayıs) BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'ne bekliyoruz.

Diğer Haberler