HABERLER

04.05.2007

Pota’da Bayanlarımız İddialı

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı Coachumuz Aziz Akkaya ve Basketbol Şubesi Koordinatörümüz Hasan Bozkurter, Fenerbahçe ile Pazar günü oynayacağımız play off final serisi ikinci maçı için iddialı konuştu.

İlk maçta alınan galibiyetin sadece skora beraberlik getirdiğini söyleyen Aziz Akkaya, şu değerlendirmeyi yaptı: "Kimse bize bu kadar şans vermiyordu fakat, şu anda şampiyonluğa ortağız. Finale gelene kadar biz çok maç yaptık bu da bizim için avantaj oldu. Fenerbahçe daha az maç yaptığı için bekledi. Fazla maç yapmak büyük bir avantaj. Çünkü oynama ritmi kazanıyorsunuz. Fenerbahçe'nin önemli bir oyuncusu Pondexter oynamadı. Büyük ihtimalle kendi evimizde yapacağımız maçlarda oynayacak. Rakibimizi küçümsemememiz lazım. Çok güçlü bir kadroları var sonuna kadar aynı mücadelemizi ortaya koymamız gerekiyor. Akatlar'da taraftar desteğimiz bizim için önemli bir güç. Takımımız bu şampiyonluğu çok istiyor. Taraftarımızın da desteğiyle umarım bunu başarırız. 104. yılımızda şampiyonluk kupasını birlikte kaldırırız."
Basketbol Şubesi Koordinatörümüz Hasan Bozkurter ise seride duruma eşitlik gelmesini "Şampiyonluk yolunda önemli bir adım" diye değerlendirirken, "104. yılında olan Beşiktaşımız için Fenerbahçe maçları her zaman çok önemlidir. Cumartesi akşamı futbolda, Pazar ve Salı günleri de Akatlar'da oynayacağımız Fenerbahçe maçlarını kazanarak şampiyonluk için iki kulvarda da büyük adım atacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle kendi evimizde oynayacağımız bu iki maçı kazanarak seride avantajı yakalayıp daha sonrada inşallah Şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz" dedi.
 

Diğer Haberler