HABERLER

04.05.2007

Derbiye Doğru

Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşması için yoğun güvenlik önlemleri alınacak. Derbide 4 bin 434 polis görev yaparken, karşılaşmayı bir medya ordusu takip edecek.

BJK İnönü Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak derbi için İstanbul Valiliği tarafından görevlendirilen 4 bin 434 polisin yanı sıra Kulübümüz de 350 güvenlik elemanını derbi için görevlendirecek. Ayrıca, dev kapışma 86 güvenlik kamerası tarafından takibe alınacak.

Maçla ilgili tüm tedbirler saat 15.00'den itibaren alınmaya başlanacak, stat kapıları ise saat 16.00'dan itibaren açılacak. Karşılaşmaya ait bileti olmayanlar stat çevresinde oluşturulacak dış arama noktasından içeri alınmayacak. Toplu seyirci organizasyonunun yapılmayacağı derbi maçta konuk Fenerbahçe taraftarına, 32 bin 145 kapasitesi olan BJK İnönü Stadı'nda, eski açık tribünde bin 607 kişilik yer ayrıldı. Bu arada, Anadolu ve Avrupa yakasındaki iskelelerde de yoğun güvenlik önlemi alınacak.

Öte yandan derbide büyük bir medya ordusu görev yapacak. Dev maç için 190 kişilik BJK İnönü Stadı Basın Tribünü tamamen dolarken, 97 foto muhabirinin de görev yapacağı açıklandı.

Diğer Haberler