HABERLER

03.05.2007

Başkanımız Demirören’den Taraftarlarımıza Mesaj

Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, büyük Beşiktaş taraftarından kalan 5 maçımızda da tahriklerden uzak durarak, örnek ve Beşiktaşlı duruşlarını sürdürmelerini istedi. İşte Başkanımız’ın mesajı:

“Sevgili Beşiktaşlılar,
Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası’nda mutlu sona ulaşmak için artık önümüzde sadece 5 maçımız kaldı.  Genç ve kaliteli Takımımız için bu 5 maçın her biri ayrı bir final havasında olacaktır.
Bu zorlu yarışın başından itibaren olduğu gibi, bundan sonra da Takımımız’ın en büyük gücü, siz taraftarlarımızın desteğidir.  
Siz büyük Beşiktaş taraftarı, özellikle son haftalarda her türlü tahrik ve gerilimden uzak durarak, Beşiktaş’a yakıştığı şekilde Takımımız’ı coşkuyla ve centilmence destekleyerek Türk Futbolu’na örnek oldunuz.
Kritik haftalara girdiğimiz bu dönemde tahrikler sonucu oluşabilecek anlık tepkilerle, alın terimizle kazandığımız puanlarımızı yitirmeyi veya Takımımız’ın en büyük gücü olan taraftarlarından yoksun kalmasını asla istemiyoruz.
Sizlerden isteğim, final olarak gördüğümüz 5 maçımızda da tribünlerde coşkulu desteğinizi sürdürürken, Takımımız’ın aleyhine sonuçlanacak olaylara karşı çok dikkatli davranmanızdır.
Özellikle bu hafta, ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşmada en iyi şekilde ev sahipliği yaparak, “Beşiktaşlı ve örnek” duruşumuzu sürdüreceğiz.
Büyük Beşiktaş taraftarının, Kartal yüreğinden gelen yaratıcı ve coşkulu tezüharatlarından aldığımız güçle, Şerefimiz’le oynayıp, Hakkımız’la kazanmaya devam edeceğiz.
En derin sevgi ve saygılarımla.”
Yıldırım Demirören
BEŞİKTAŞ JK YÖNETİM KURULU BAŞKANI

 
 

Diğer Haberler