HABERLER

23.04.2007

23 Nisan Kutlu Olsun

Kulübümüz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Yavru Kartal Dergimizin Fub Club üyeriyle birlikte etkinlikler düzenleyerek kutladı.

19 Mayıs Perşembe günü ilk etkinliğimizde 50 Yavru Kartal Fun Club üyesi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde idmanı izlediler. 21 Nisan'daki Antalyaspor maçını da 300 Yavru Kartal Dergisi Fun Club üyesi, BJK İnönü Stadı'nın Yeni Açık Tribünü'nde oluşturulan Çocuk Tribününde izlediler.
Kulübümüz dünyada bir spor kulübü tarafından çıkarılan ilk çocuk dergisine imza atarak çocuklarımıza olan sevgisini ve inancını da göstermişti.
Bugün 23 Nisan... Ulu Önder Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği en güzel bayram. Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan'ını Ulu Önder Atatürk'ün sözü ile kutluyoruz:
"Küçük hanımlar, küçük beyler. Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa gark edecek sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz; kızlar, çocuklar !"
Mustafa Kemal Atatürk (Bursa, 1922)


 

Diğer Haberler