HABERLER

22.04.2007

Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları Başladı

Futbol Takımımız, Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanşında Perşembe günü Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. İdman öncesinde İbrahim Akın, arkadaşlarından özür diledi ve kondisyoner eşliğinde çalışmalara başladı.

Dünkü Antalyaspor mücadelesinde 90 dakika forma giyen oyuncularımız düz koşunun ardından antrenmanı tamamladı. Antrenman öncesinde takım arkadaşlarıyla konuşarak özür dileyen İbrahim Akın, Kondisyonerimiz Jean Charles Trouabal yönetiminde takımdan ayrı çalışmalara başladı. Diğer futbolcularımız ise koşunun ardından 5'e 2 pas çalışması ve yarım sahada çift kale maç yaptı.
Dünkü maçta sakatlanan ve sol üst iç adalesinde lif yırtığı ve ödem tespit edilen Mert Nobre, sakatlığı bulunan Koray Avcı ile Murat Şahin idmana katılmadı ve tedavilerine devam edildi. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Mert Nobre ve Koray Avcı'nın normal şartlarda Fenerbahçe maçına yetişmelerinin zor olduğunu, bu iki oyuncumuzun tedavilerinin devam edeceğini söyledi.
Ekibimiz Fenerbahçe ile oynayacağı Kupa maçının hazırlıklarına yarın (23 Nisan) saat 10.30 yapacağı idmanla devam edecek.

Diğer Haberler