HABERLER

22.04.2007

Delgado’dan Fahri’ye Teşekkür

Antalyaspor karşılaşmasında attığı golle Takımımız'a çok önemli puanlar kazandıran Matias Delgado, internet sitemize açıklamalar yaptı. Delgado, maçtan önce Fahri Tatan'ın kendisine gol atacağını söylediğini belirterek, \\"Gol atarsam Fahri'ye gideceğim diye düşünmüştüm, ama o anki sevinçten bunu unuttum\\" dedi.

Arjantinli yıldızımız Matias Delgado, Antalyaspor karşılaşması öncesinde Fahri Tatan ile yaptıkları konuşmayı anlattı. Delgado, sohbet sırasında Fahri'nin kendisine "Matias bugün çok güzel ve bizim için çok değerli bir gol atacaksın" dediğini aktardı.
Bu sözlerin kendisini çok motive ettiğini ifade eden Delgado, "Ben de gol atarsam Fahri'ye gidip sevincimi onunla paylaşacağım diye plan yapmıştım. Ancak yaşadığım büyük sevinç sırasında bunu unuttum. Daha sonra aklıma gelince de o sevinç ortamında kendisini göremedim. Buradan kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da beni motive edecek öngörülerini bekliyorum" dedi.
Şampiyonluk hedefine kilitlendiklerini söyleyen Arjantinli yıldızımız, sözlerini şöyle sürdürdü: "Zorlu geçen şampiyonluk yarışında Antalyaspor gibi zorlu bir engeli daha aşarak şampiyonluğa olan inancımızı tekrar gösterdik. Şu anda Camia, taraftar ve takım olarak bir bütün halinde hedefe kilitlenmiş durumdayız. İnanıyorum ki, sezon sonunda da mutlu sona ulaşan taraf biz olacağız."
 

Diğer Haberler