HABERLER

21.04.2007

Maç Sonrası Açıklamalar

Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Teknik Direktörümüz Jean Tigana ve oyuncularımız Gökhan Zan ile Matias Delgado karşılaşma sonrasında şunları söylediler:

Kenan Öner: Murat'ın özverisi takdire şayan. Maçı da iyi çıkarttı. Zor bir maç oldu. Murat'ın bu kalbi, bu yürekliliği her türlü övgünün üzerinde. Bu unutulmaz...
Jean Tigana: Zor bir maçta 3 puan aldık. Böyle zor bir maçta kazanmayı bildik. Ben çok gol atmaktansa 1-0 kazanmayı tercih ederim. Antalya'daki ilk maçta 4 gol attık ama berabere kaldık. Onun için 1-0'ı tercih ederim. Çok güzel bir seri yakaladık. 7 maçta 19 puan aldık.
Gökhan Zan: İlk yarı derli toplu oynadık, topa hakimdik. İkinci yarı biraz daha geri çekilmek zorunda kaldık. Murat Şahin'in sakat olmasından dolayı tedirginlik yaşadık. 3-4 forvetle, bazen 5 forvetle üzerimize geldiler. İleri çıksaydık ve arkamıza toplar düşşeydi Murat Şahin, zorluklar yaşayabilirdi. Önemli olan üç puanı hanemize yazdırabilmekti.
Delgado: Top bana doğru geldiğinde sekiyordu. Oscar'ı ön direğe yakın gördüm ve arka direğe atmayı düşündüm, gol oldu. Onlar takım halinde buradan puan almaya gelmişti. Bizim de üç puana çok ihtiyacımız vardı. İkinci yarıda başka takımlara vermediğimiz boşluğu Antalya'ya verdik. 1-0'ı korumak için geriye çekildik, bu nedenle kötü bir oyun gözüktü. Bence golü Murat'a hediye etmem lazım. 3 puanı kazanmamızdaki en önemli etken Murat idi. Bugün neredeyse tek bacakla oynadı.

Diğer Haberler