HABERLER

21.04.2007

Murat Şahin, İnönü’de Devleşti

Sakat sakat maça çıkan Kalecimiz Murat Şahin, Antalyaspor ataklarında yaptığı mükemmel kurtarışlarıyla 3 puanın kazanılmasında büyük bir rol oynadı. Karşılaşma sonrasında tribünler Murat Şahin sesleriyle inledi. Taraftarlarımıza teşekkür eden Şahin, \\"Kendime inandım, yapabileceğime inandım. Bugün de her şey yolunda gitti\\" dedi.

Antalyaspor karşılaşması öncesinde Vedran Runje'nin cezalı olması nedeniyle kaleye kimin geçeceği tartışmaları yapıldı. Ancak, sakatlığına rağmen büyük bir özveri gösteren Murat Şahin, ilk 11'de sahaya çıktı ve mükemmel kurtarışlarıyla 1-0'lık Antalyaspor galibiyetinin mimarlarından birisi oldu.
Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlığına aldırış etmeden Antalyaspor'un ataklarını başarıyla savuşturan Murat Şahin, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. BJK İnönü Stadı'nı dolduran taraftarlarımız da böyle büyük bir özveri gösteren Murat Şahin'i dakikalarca alkışladı. Maçın son düdüğünün çalmasından sonra taraftarlarımız Murat Şahin'i tribünlere çağırarak "Bu taraftar seninle gurur duyuyor" tezahüratları yaptı.
Murat Şahin, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Ç.Rize maçından sonra idmanda sakatlanmıştım. Dizim döndü ve ön çapraz bağlarımda kopuk oluştu. Ciddi bir sakatlık yaşadım. Ama biz hemen ameliyat kararı almadık. Bir sıkıntı olduğu takdirde sezon sonuna kadar ameliyat olmamayı düşündüm. Runje'nin cezası ve Korcan'ın benim gibi sakatlanması büyük bir talihsizlik idi. Sağlık ekibim ile yoğun bir çalışma içine girdik. Çok iyi bir çalışma yaptık. Kendime inandım, yapabileceğime inandım. Bugün de her şey yolunda gitti. Taraftarlarımıza bana gösterdikleri ilgi nedeniyle çok teşekkür ederim.  Bana moral veren herkese, sağlık ekibime ve eşime teşekkür ediyorum."
 


 

Diğer Haberler