HABERLER

21.04.2007

İnönü’de 23 Nisan Şenliği

Dünya’nın ve Türkiye’nin ilk çocuk spor dergisi Yavru Kartal’ın Fun Club Üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hep birlikte kutladı.

Daha önce BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Futbol Takımımız’ın idmanını seyderek, futbolcularımızla tanışma imkanı bulan çocuklarımız, Beşiktaş-Antalyaspor maçını da Yavru Kartal Dergisi Geleneksel Çocuk Tribünü’nden izledi.
300 Yavru Kartal Dergisi Fun Club Üyemiz, Cola Turka’nın desteği ile Beşiktaş-Antalyaspor maçını Geleneksel Çocuk Tribünümüz’de ücretsiz olarak izleme şansı yakaladı. 23 Nisan Haftası nedeniyle yapılan etkinliklerimiz çerçevesinde, Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce minik taraftarımız, Antalyaspor maçını BJK İnönü Stadı tribünlerinden izledi. Yavru Kartal Dergisi Fun Club Üyelerimiz, velileriyle birlikte ücretsiz olarak kendilerine ayrılan ve Siyah-Beyaz balonlarla süslenen Geleneksel Çocuk Tribünü’nde yer aldı. Saatler öncesinden tribünlerdeki yerlerini alarak, tezahüratlar yapan Yavru Kartallar, ellerinde bayraklarını sallayarak, dövizler açtılar ve dergimizin kapaklarını ellerinde taşıdılar. Çocuk Tribünü ve Yavru Kartal Fun Club adına bir kız çocuğu karşılaşma öncesinde Teknik Direktörümüz Jean Tigana’ya çiçek verdi. Futbol Takımımız da, sahaya “Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan’ı Kutlu Olsun” yazılı pankartla çıktı.
İletişim’den Sorumlu Üye ve Basın Sözcümüz Sayın Gülnaz Arsel, karşılaşmayı miniklerle birlikte izledi.


Diğer Haberler