HABERLER

20.04.2007

HENTBOLDA ŞAMPİYONUZ

Hentbol Takımımız, ligin bitimine 1 hafta kala Mersin Yenişehir Belediyesi'ni 33-29 mağlup ederek bir sezon aradan sonra yeniden ŞAMPİYON oldu.

BJK Süleyman Seba Spor Salonu'ndaki karşılaşma öncesinde ses ve ışık gösterisi yapıldı. Oyuncularımız tek tek taraftarlarımıza tanıtıldı. BJK TV karşılaşmayı naklen yayınladı.
Karşılaşmaya Mersin Yenişehir Belediyesi iyi başladı ve üst üste bulduğu 3 golle ilk 10 dakikayı önde geçti. Konuk ekip çok iyi bir savunma yaptı ve uzun süre hücumlarımızı önledi. İlk golümüzü ise Ramazan kaydetti. Daha sonra Halilagiç'in golüyle skoru 3-2'ye getiren Takımımız, savunmasında yaşadığı sıkıntılar nedeniyle üst üste kalesinde goller buldu. İlk yarının ortalarında Cengiz Hatırnaz ve Bülent Erkol'un devreye girmesiyle 5 sayıya kadar çıkan farkı indiren Siyah-Beyazlılarımız, önce 11-11'lik eşitliği sağladı Valeri'nin golüyle de 13-12'lik skorla ilk kez öne geçti. İlk yarının sonuna kadar Takımlar karşılıklı goller bulurken, soyunma odasına 16-16 eşitlikle gidildi.
İkinci yarıya golle başlayan Siyah-Beyazlılarımız, hücumda etkili bir oyun sergileyerek Mersin Yenişehir Belediyesi'nin savunma direncini kırdı. Karşılıklı goller nedeniyle ikinci devrenin ilk bölümünde fark fazla açılmadı. Ancak Ekibimiz, ilk yarıya oranla daha rahat ve etkili bir oyun sergiledi. Oyunun son 15 dakikasına 26-22'lik üstünlükle giren Ekibimiz, Murat Güder'in güzel golleriyle son dakikalarda rakip kalede rahat goller buldu ve mücadeleyi 33-29 kazanarak bitime 1 hafta kala Şampiyonluğunu ilan etti.
Takımımız iki sezon önce namağlup Şampiyon olmuş, geçen sezon ise kupaya Milli Piyango ulaşmıştı. Ekibimiz, böylelikle bir sezonluk aranın ardından yeniden şampiyonluk sevinci yaşadı. Takımımız, ligin son mücadelesini 28 Nisan'da İzmir Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda yapacak ve bu karşılaşmayı da kazanırsa namağlup Şampiyon unvanını elde edecek.

Diğer Haberler