HABERLER

20.02.2007

“Beşiktaşlıyım Diyen Herkes Tribüne”

Hentbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bülent Deriş, Genel Menajerimiz Bilal Eyüboğlu, Komite Başkanımız Osman Yorulmaz ve Kaptanımız Cengiz Hatırnaz, Milli Piyango karşılaşması öncesinde taraftarımıza aynı mesajı verdi: “Beşiktaşlıyım diyen herkes tribüne...”

Bülent Deriş, Camiamız’a bir şampiyonluk daha hediye etmek istediklerini belirterek, “Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak son 3 yılda hentbolda yaptıklarımız ortada. Bu yılda namağlup şampiyon olarak ligi bitirmek ve Camiamız’a bir büyük kupa daha kazandırmak amacındayız. Bundan sonra ise Avrupa’da başarılı olmak için gereken çalışmaları yapacağız. Milli Piyango da ligin iddialı ekiplerinden bir tanesi. Geçtiğimiz yıl bizi en çok zorlayan takımlardan birisiydi diyebiliriz. Milli Piyango’yu ligin ilk devresinde Ankara’da yendik. Şimdi de kendi sahamızda yenmek ve bu galibiyeti taraftarlarımızla birlikte kutlamak istiyoruz. Her zaman yüzümüzü güldüren Hentbol Takımımız’ı yalnız bırakmayalım. Bütün taraftarlarımızı Pazar günü Süleyman Seba Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi.
Hentbol Komitesi Başkanımız Osman Yorulmaz, geçen sezon çeşitli nedenlerden dolayı şampiyonluğu Milli Piyango’ya kaptırdıklarını, ancak bundan çok önemli dersler çıkattıklarını belirtti. Yorulmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Geçen sezon değişik sebeplerden dolayı lig şampiyonluğunu değerli rakibimiz Milli Piyango’ya kaptırmıştık. Bu sezon, geçen yıldan da ders alarak işimizi daha sıkı tuttuk ve Camiamız’a son üç yılda ikinci kez namağlup Şampiyonluğu getirmek adına çok mesafe katettik. Pazar günü Milli Piyango’dan geçen seneki şampiyonluğun rövanşını alacağız. Yüreğinde Beşiktaş sevgisi taşıyan, sorulduğunda “Beşiktaşlıyım” diyen bütün taraftarlarımızı Pazar günkü bu onurlu mücadelemizde yanımızda olmaya davet ediyoruz.”
Takımımız’ın Genel Menajeri Bilal Eyüboğlu, ligin en önemli maçlarından birisine çıkacaklarını vurguladı. Eyüboğlu, “Bizim için büyük önem taşıyan maçlarımızdan bir tanesi. Bu maçı kazandığımız zaman büyük bir avantaj elde edeceğiz. Bu maçtan sonra 4 tanesi içeride, iki tanesi deplasmanda toplam altı maçımız kalıyor. Sezon başında oynadığımız Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası maçında ve ilk devredeki lig mücadelesinde Milli Piyango’yu yendik. İnşallah bu maçı da kazanıp yolumuza daha emin bir şekilde devam edeceğiz. Bütün taraftarlarımızı BJK Süleyman Seba Spor Salonu’ndaki hentbol şölenine bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Takımımız’ın Kaptanı ve başarılı oyuncusu Cengiz Hatırnaz da taraftarlarımıza mesaj vererek, bu önemli karşılaşmada tribün desteğinin kendileri için önemine işaret etti:
“Milli Piyango maçı bizim için çok önemli. Matematiksel olmasa da ligdeki diğer takımların gücüne baktığımız zaman bu maçı kazandıktan sonra Şampiyon oluyoruz. Sene başından beri özlediğimiz ve her zaman görmeyi istediğimiz taraftar desteğini de arkamıza alarak kazanacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmasınlar biz de onlarla birlikte Şampiyonluk yolundaki bu önemli galibiyeti kutlayalım.”

Diğer Haberler