HABERLER

20.02.2007

“Galatasaray’ı Yenerek Çıkışa Geçeceğiz”

Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray Café Crown-Beşiktaş Cola Turka derbisi öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulunan Coachumuz Murat Didin, taraftarlarımıza güzel bir derbi galibiyeti yaşatmak istediklerini söyledi.

Son haftalarda aldıkları şanssız mağlubiyetler serisine Cumartesi günü nokta koymak istediklerini belirten Didin, “Galatasaray karşılaşması 4.’lük ve 5.’lik açısından son derece önemli bir karşılaşma. İki takım da play off'larda iyi bir pozisyon almak için mücadele ediyor. İki ekibin de hedefleri var. Gidişata göre büyük bir ihtimalle play off'lara Galatasaray ile başlayacağımız gözüküyor” diye konuştu.
Galatasaray’ın saha ve seyirci avantajı olduğunu, bunları da iyi değerlendirmek isteyeceğini ifade eden Didin, “Biz de iyi savunma yaparak, hızlı hücumlarla Galatasaray’ı mağlup etmek için elimizden geleni yapacağız. Karşılaşmaya iyi hazırlanıyoruz. Herhangi bir problemimiz yok. Rakibimizin zaaflarını iyi değerlendirerek, taraftarlarımıza iyi bir oyunun sonunda güzel bir derbi galibiyeti yaşatarak, şanssızlığımıza bir son vereceğiz” dedi. Bütün takımların play off'larda iyi bir yerde olabilmek için mücadele ettiğinin altını çizen Didin, “Her geçen ay performansımızı daha da arttırarak, önce Türkiye Kupası’nda sonra da Şampiyonluk yolunda hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Son haftalarda alınan kötü sonuçların Takımımız’ı daha da kamçıladığını belirten başarılı Coachumuz, “Galatasaray maçıyla birlikte gidişatı lehimize çevireceğiz” derken, hakem kararları nedeniyle federasyona sevkedilen Darüşşafaka maçı için ise “Hakemler Daçka maçında bir ilke imza attılar. Bunun dünya basketbolunda emsali yok. Haklıyız ve hakkımızı mutlaka alacağız. Federasyonun adil bir değerlendirmenin ardından lehimize karar vereceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler