HABERLER

20.02.2007

Müfit Arın: \"Taraftarımız Bizi Yalnız Bırakmasın\"

BJK Süleyman Seba Spor Salonu Pazar günü hayati bir maça ev sahipliği yapacak. Hentbol Takımımız, şampiyonluk yarışındaki rakibi Milli Piyago’yu konuk edecek. Antrenörümüz Müfit Arın, Milli Piyago’yu yendikleri takdirde Şampiyonluğu yarı yarıya garanti altına alacaklarını belirterek, taraftarlarımızdan destek istedi.

Milli Piyango karşılaşması öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulunan Hentbol Takımı Antrenörümüz Müfit Arın, Pazar günkü karşılaşmanın önemine değindi. “Şampiyon olabilmek için Milli Piyango’yu mutlaka yenmemiz gerekiyor” diye konuşan Arın, “Rakibimizi mağlup ettiğimiz takdirde yüzde elli Şampiyonuz diyebiliriz. Alacağımız galibiyetle en yakın rakibimizle aramızdaki puan farkını 4’e çıkartmış olacağız. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanabilecek güçteyiz” şeklinde konuştu. Son yıllarda Beşiktaş Hentbol Takımımız’ın ligde ayrı bir konuma yükseldiğinin altını çizen başarılı Antrenörümüz, “Geçen sene Şampiyonluğu Milli Piyango kazanmıştı. Bu sene adımızı tekrar ilk sıraya yazdırmak istiyoruz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Aynı tempomuzu bu maça da yansıtmaya çalışacağız. Zaten bunu başarırsak Pazar günü salondan galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz” ifadelerini kullandı.
Takım olarak karşılaşmanın önemini iyi bildiklerini ve oyuncularının konsantrasyonunun üst seviyede olduğunu belirten Müfit Arın, “Sakatlığı bulunan oyuncularımızın iyileşmesi yüzümüzü güldürüyor. Takımımız’ın en önemli isimlerinden bir tanesi olan İbrahim de sakatlığını atlattı ve idmanlara çıkmaya başladı. Perşembe gününden itibaren İstanbul dışında bulunan oyuncularımızın da katılımıyla tam kadro hazırlıklarımıza devam edeceğiz” dedi. Ankara takımının da bu maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacağının altını çizen Arın, Milli Piyango’nun sezonun ilk yarısındaki 3 farklı mağlubiyetin üstüne çıkmak isteyeceğini belirtti.
Şampiyonluğu riske etmemek için tek amaçlarının galibiyet olduğunu söyleyen Müfit Arın, son sözünü de taraftarlarımız için söyledi. Şampiyonluğa çok yakın olan Takımımız’a destek isteyen Arın, şu mesajı verdi:
“Taraftar bir takım için bulunmaz bir nimettir. Herkes de Beşiktaş taraftarının takımı üzerindeki olumlu etkisinin farkında. Şu anda Takımımız da her şey üst seviyede. Bir tek taraftara ihtiyacımız var. Şampiyonluğa giden bir maçta bizleri yalnız bırakmasınlar. Biz Beşiktaş için mücadele ediyoruz. Pazar günü bütün salonun dolacağına ve taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum.”
Deplasmanlı Hentbol Süper Ligi'nde 15. haftanın en önemli karşılaşması olan Beşiktaş-Milli Piyango mücadelesi 25 Şubat Pazar günü saat 15.30’da BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak.

Diğer Haberler