HABERLER

20.02.2007

Bayan Voleybolda Final Grubu Başlıyor

Ligin ilk etabını 21 puanla 4. sırada tamamlayarak final grubunda mücadele etmeye hak kazanan Bayan Voleybol Takımımız, 2. etabın ilk karşılaşmasında Dicle Üniversitesi’nin konuğu olacak. Antrenörümüz Reşat Yazıcıoğulları, hedeflerinin dörtlü final ve Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi.

Final grubunda mücadele eden 8 takım çift devreli lig usulüne göre maçlarını yapacak. Oynanacak karşılaşmaların ardından ilk 4 içerisinde yer alan takımlar dörtlü finalde mücadele etmeye hak kazanacak. Ligi 5. sırada tamamlayan takım ise klasman grubu birincisi ile Avrupa kupalarına gitmek için çift maçlı eleminasyon sisteminde mücadele edecek.
Bayan Voleybol Takımımız’ın Antrenörü Reşat Yazıcıoğulları, internet sitemize yaptığı açıklamada Avrupa’ya gitmeyi ilk hedef olarak seçtiklerini söyledi. “En kötü ihtimalle ligi 5. sırada tamamlayarak Avrupa’ya gitmeyi düşünüyoruz” diye konuşan Yazıcıoğulları, “Bu, dörtlü finalden uzak kalmak istediğimiz anlamına gelmez. Biz elimizden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koyarak ligde başarılı olmak ve Avrupa’da yer almak istiyoruz” diye konuştu.
Final grubunu maç maç ele aldıklarını belirten başarılı antrenörümüz, “Biz ilk olarak içeride ve dışarıda oynayacağımız bütün maçları kazanmak istiyoruz. Her karşılaşmaya bir öncekinden daha agresif, daha iyi çıkacağız. Şu anda yeni bir takım çalıştırıyorum. Alışma sürecini atlatmak üzereyiz. Oynayacağımız bütün maçlarımız çok zor. Rakiplerimiz çok güçlü. Final grubunda çok iyi takımlar var. Zaten bu takımlar buraya geldiklerine göre belli bir güç seviyesinin üstünde oldukları belli. Her karşılaşmaya farklı hazırlanarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” dedi.
Bayan Voleybol Takımımız’ın başında ilk maçına Galatasaray karşısında çıktığını hatırlatan Yazıcıoğulları, o gün gördüğü taraftarı bundan sonra her maça beklediklerini söyledi. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan derbide taraftar desteğinin işlerini kolaylaştırdığını söyleyen Antrenörümüz, “Takımımız’ın son haftalarda gösterdiği performans ilgiyi hak ediyor. Bütün taraftarlarımızı içeride ve dışarıda oynayacağımız maçlara bekliyoruz. Taraftarlarımıza gerçekten çok ihtiyacımız var. Onların desteği ile Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı’nı hak ettiği yere getireceğiz” ifadelerini kullandı.
Bayan Voleybol Takımımız, 2. etabın ilk karşılaşmasını 25 Şubat Pazar günü saat 12.30’da Dicle Üniversitesi ile Diyarbakır’da oynayacak.

Diğer Haberler