HABERLER

27.11.2006

Antrenman Notları

Futbol Takımımız, Çarşamba günü oynayacağı Club Brugge maçının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Siyah Beyazlılarımız, hafif bir antrenman programı ile günü tamamladı.

Toplu ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda Teknik Direktörümüz Jean Tigana, Futbolcularımız’a ayak tenisi oynattı. Fransız teknik adamın da oyuncularımıza katıldığı idmanda Siyah Beyazlılarımız, 3’erli takımlara ayrılarak ayak tenisi oynayıp günü tamamladı.
Çalışmaya sakatlığı devam eden Gökhan Zan ve Delgado katılmazken, Nobre fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Sakat Futbolcularımız’ın son durumu ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Gökhan Zan’ın Club Brugge karşılaşmasında forma giyemeyeceğini, Delgado ve Nobre ile ilgili kararın ise yarın (28 Kasım) yapılacak antrenman sonrasında verileceğini söyledi.
Öte yandan Teknik Direktörümüz Jean Tigana, yarın (28 Şubat) BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyerek Club Brugge maçı ile ilgili soruları cevaplandıracak. Saat 15.00’da kampa girecek olan Futbol Takımımız, 16.00’da yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.
 

Diğer Haberler