HABERLER

21.11.2006

Bursaspor Hazırlıkları Başladı

Futbol Takımımız, bir günlük iznin ardından Cuma günü Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah yaptığı idmanla başladı.

Derbi maçta Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan ve dünü izinli geçiren Futbol Takımımız, sabah yaklaşık 1,5 saat çalıştı. Antrenmana bağırsak enfeksiyonu olan Vedran Runje katılmazken, sakatlığı bulunan Bobo takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Vedran Runje'nin bir probleminin olmadığını Bobo'nun ise hafta sonuna kadar fizyoterapistler eşliğinde çalışacağını açıkladı.
Fenerbahçe maçında 90 dakika forma giyen oyuncularımız düz koşunun ardından açma-germe hareketleri yapıp çalışmayı tamamladı. Tekniğe dayalı bireysel çalışmalar yapan diğer futbolcularımız, yandan gelen ortalara şut ve küçük kalede çift kale maçla idmanı bitirdi.
Futbol Takımımız, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın (22 Kasım) saat 11.00'de yapacağı antrenman ile sürdürecek. Oyuncumuz Mert Nobre, saat 10.30'da BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.



Diğer Haberler