HABERLER

20.11.2006

Engellilerimizin Ankara Kampı Sona Erdi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Ankara Rehabilitasyon Merkezi’nde sürdürdüğü yeni sezon hazırlık kampını tamamladı. Antrenörümüz Mehmet Önüt, “Faydalı bir kamp dönemi geçirdik” dedi.

Kampın değerlendirmesi yapan ve oyuncularımızın kamptan çok memnun olduğunu belirten Antrenörümüz Mehmet Önüt, “Bizim için çok önemli ve faydalı bir kamp dönemi geçirdik. Bütün oyuncularımızdan kampla ilgili çok olumlu tepkiler alıyorum. Şu anda tamamen lige konsantre olduk. Her geçen gün Takımımız daha iyiye gidiyor. Yaptığımız çalışmalarla lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bütün sporcularımız artık ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorlar. Özellikle Galatasaray’la oynayacağımız derbi maçının bu sezon lige farklı bir heyecan ve keyif katacağını düşünüyorum. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Önüt, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bu imkanı tanıdığı için teşekkür etti. Mehmet Önüt, ayrıca hafta sonu yapılan Federasyon seçimlerini tekrar kazanan Demirhan Şerefhan’ı da tebrik etti.

Diğer Haberler