HABERLER

19.11.2006

Tigana: \"Çok İyi Oynadık\"

Teknik Direktörümüz Jean Tigana, derbi maçta çok iyi futbol oynadıklarını ancak son vuruşlarda sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Tigana, karşılaşma sonrasında şunları söyledi:
"Bence çok iyi oynadık. İkinci yarı bu maçı kazanabileceğimiz iki pozisyonumuz vardı. Son, bitiş hareketini yapamıyoruz. Cuma günü Bursaspor'a karşı oynayacağımız maç da çok önemli. Umut ediyorum ki, oyuncularım aynen bu akşam gibi o maça da motive olurlar. Böyle motive oldukları zaman, istekli oldukları zaman onların kazanacağını düşünüyorum.
Çoğu zaman gol pozisyonumuz oluyor, yaratıyoruz böyle pozisyonları. Ancak bu pozisyonları gole çeviremiyoruz. Güvenimizin yerine gelip bu pozisyonları gole çevirmemiz gerekiyor.
Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda özellikle gençlerde, baskıya alışkın olmayan gençlerimizde baskı oluyor. Ancak unutmamak gerekir ki, bizim seyircilerimiz o kadar harika ki bizden hep maksimumuzu istiyorlar. Umut ediyorum ki, Cuma günü Bursaspor karşısında maksimumuzu onlara göstereceğiz.
Maçtan önce Nobre'nin bu kadar istekli futboluna jest düşündük. Kaptanlarla konuşarak onun sahaya kaptan çıkmasına karar verdik."

Diğer Haberler