HABERLER

18.11.2006

“Tarihi İmzayı Attık”

Real Hipermarketleri ile Kulübümüz arasında Fulya Süleyman Seba Projesi’nde yer alan market bölümü için 15 + 10 yıl opsiyonlu anlaşma imzalandı. Başkanımız Yıldırım Demirören imza töreninde, “Beşiktaşımız’a bu tarihi imza ile yıllık 3 milyon dolar gelir kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Akaretler'deki Kulüp Binamızda gerçekleştirilen imza törenine Başkanımız Yıldırım Demirören, Genel Sekreterimiz Kenan Öner,  Real Hipermarketleri Genel Müdürü Ulf Groth ve Proje Geliştirme Bölüm Başkanı Av. Ogeday Çuhadar katıldı.
İmza töreninde bir konuşma yapan Başkanımız Yıldırım Demirören, “Tarihi imzayı attık. Fulya Projesi tamamlandığı anda sabit geliri olan tek kulüp olacağız. Real Hipermarketleri ile 15 + 10 yıl opsiyonlu olarak sözleşmemizi imzaladık. Beşiktaşımız’a bu tarihi imza ile yıllık 3 milyon dolar gelir kazandırmayı amaçlıyoruz. Hem Beşiktaş Camiasına hem de Real marketlerine hayırlı olsun” diye konuştu.
Real Hipermarketleri Genel Müdürü Ulf Groth ise, “Real Grup olarak burada olmaktan çok gurur duyuyoruz. Beşiktaş’la ortak bir projeye imza atmaktan çok mutluyuz. Bu işbirliği iki kurum açısındanda çok önemli. Herkese hayırlı olsun” dedi.
Fulya projesinin toplam inşaat alanı 150.000 metrekare, Real marketine ayırlan alan ise 16.000 metrekare. 7500 metrekare net satış alanı ile Beşiktaş, Şişli, Sarıyer ve Beyoğlu ilçeleri sınırları içinde faaliyet gösteren en büyük hipermarket olacak Real Fulya Hipermarketi’nin, 2008 yılı ilk çeyreği içinde açılması planlanıyor.


Diğer Haberler