HABERLER

17.11.2006

PAF’larda Derbi Heyecanı

PAF Takımımız, Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi’nin 13. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Siyah Beyazlılarımız, Dereağzı Tesisleri’ndeki karşılaşmadan galibiyetle ayrıldığı takdirde 2. sıraya yükselecek.

Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki dev derbi öncesinde heyecan ilk olarak Dereağızı Tesisleri'nde yaşanacak. 13.30’da başlayacak PAF derbisi öncesinde rakibimiz Fenerbahçe, 29 puanla puan cetvelinin ikinci sırasında, Siyah Beyazlılarımız ise 27 puanla 3. sırada yer alıyor. Gençlerimiz, ligin namağlup tek takımı olan Fenerbahçe PAF Takımı’nı Pazar günü yendiği takdirde ezeli rakibimize hem ilk mağlubiyetini tattıracak, hem de rakibinin 1 puan önüne geçerek 2. sıraya yerleşecek.
13 haftalık periyotta Siyah Beyazlılarımız, 8 galibiyet, 2 mağlubiyet, 3 beraberlik alırken, attığı 24 gole karşılık kalesinde 14 gol gördü. Sarı lacivertliler ise 8 galibiyet, 5 beraberlikle 14. haftaya girerken, 29 kere rakip fileleri havalandırdı. PAF Ligi’nin en az gol yiyen takımı olan ezeli rakibimiz, rakiplerinden sadece 6 gol yedi.

Diğer Haberler