HABERLER

15.11.2006

Basketbolda Zeleznik Mutluluğu

ULEB Cup B Grubu 3. maçında FMP Zeleznik’i 74-73 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın Coachu Murat Didin, bu galibiyetin kendileri için iyi bir moral olduğunu söyledi.

Murat Didin, eski Yugoslav basketbol ekolünün yükselen değeri FMP Zeleznik’in Kızılyıldız, Partizan ve Hemofarm gibi güçlü takımların hepsini mağlup ederek gücünü ispatlamış bir ekip olduğunu söyledi. Didin, “FMP Zeleznik, Yugoslav basketbolunun önemli takımlarından bir tanesi. Bir oyuncu fabrikası gibi çalışıyorlar. Zeleznik’i mağlup etmek için aynı oyun anlayışını, aynı mantığı sergilemek gerekiyordu. Biz de dün akşam bunların hepsini gösterdik ve rakibimizi ülkelerine eliş boş gönderdik” diye konuştu.
Son yıllarda Avrupa’da üst düzey karşılaşma yapamayan Arda, Cevher, Erkan, Levent gibi oyuncuların görev aldıkça daha iyi olacaklarını söyleyen Didin, “Bu oyuncularımız zaman geçtikçe daha iyi seviyeye gelecekler. Zeleznik maçında savunmasıyla Cevher, ofanstaki performansı ile Erkan müthiş bir görüntü çizdiler. Bu yoğun programda hepsinin seviyelerinin yükseleceğine inanıyorum. Ayrıca galibiyetten dolayı bütün oyuncularımı kutluyorum” dedi.
Başarılı Coachumuz, hafta sonunda Mersin deplasmanından da galibiyetle dönmek istediklerini ve hafta içinde de Anwil’i konuk edeceklerini vurgulayarak, taraftarlarımızın desteği ile bu karşılaşmayı da kazanacaklarını sözlerine ekledi.

Diğer Haberler