HABERLER

14.11.2006

ULEB’de Rakip FMP Zeleznik

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup B Grubu üçüncü maçında lider FMP Zeleznik ile bu akşam (14 Kasım) saat 20.00’de Akatlar'da karşı karşıya gelecek.

ULEB Cup B Grubu’nda daha önce oynadığı 2 maçta da mağlup olan Siyah Beyazlılarımız, FMP Zeleznik karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. ULEB Cup’ın favori takımları arasında gösterilen ve 2 maçta 2 galibiyet alarak grup lideri olan rakibimizin kadrosunda yabancı oyuncu bulunmuyor. Yaş ortalaması oldukça genç bir takım olan FMP Zeleznik’in bütün oyuncuları 80 kuşağının temsilcileri. 1980 doğumlu olan Popovic ve Krstovic takımın en tecrübeli isimleri olarak öne çıkarken, en genç oyuncular olarak da 1987’li Labovic ve Teodosic gözüküyor.
Sırbistan temsilcisi FMP Zeleznik ilk maçında Anwil’i kendi sahasında 90-61, ikinci maçında karşılaştığı Ventspils’i ise 78-69 mağlup etti.
ULEB Cup B Grubu’nda yarın (14 Kasım) oynanacak maçların programı şöyle:
Beşiktaş Cola Turka-FMP Zeleznik
Strasbourg-Ventspils
S. Udine-Anwil



Taraftarlarımızı saat 20.00'de BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde oynanacak maçta Takımımız'a destek olmaya davet ediyoruz.

Diğer Haberler