HABERLER

01.11.2006

Tigana: \"Bükreş’ten Puan Almamız Şart\"

Teknik Direktörümüz Jean Tigana, Dinamo Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, \\"Buradan puan veya puanlarla dönmek amacındayız. Bükreş'ten puan almamız şart\\" diye konuştu.

Jean Tigana, genç oyuncumuz Serdar Kurtuluş ile birlikte düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:
"Koray ve Kleberson'un bizimle olması bizi sevindiriyor. Gökhan Zan'ın durumu yarın belli olacak, şu an için net değil. Rakibimizin 5 değişik maçını izledim. Birbirlerini iyi tanıyan çok kollektif bir takım. 13 maçını da kazanmış, ofansif olarak çok güçlü bir takım. Kendi sahamızda ilk maçımızı kaybettiğimiz için buradan mutlak puan veya puanlarla dönmek amacındayız. Grup maçları başlamadan önce söylediğim 7 puan bize yeter tezim halen geçerliliğini koruyor. Bunu da gerçekleştirebilmek için yarın puan almamız şart. Doktorun iyi rapor vermesi halinde yarınki karşılaşmada sakatlığı düzelen oyuncularıma yer verebilirim."
Genç oyuncumuz Serdar Kurtuluş ise, Dinamo Bükreş maçı ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:
"Çok zor bir maç olacak. Rakibimiz Dinamo Bükreş çok sayıda galibiyet almış ve bunu seriye bağlamış iyi bir takım. Ama bu bizi kesinlikle korkutmuyor. biz de iyi oyunculardan kurulmuş, çok iyi bir takımız ve bu maçın öneminin de bilincindeyiz. Bu düşüncelerle buradan galip gelerek ülkemize dönmek istiyoruz."
Takımımız Hazırlıklarını Tamamladı
Futbol Takımımız, Dinamo Bükreş maçının son hazırlık çalışmasını yarın maçın oynanacağı Dinamo Stadyumu'nda yaptı. İlk 15 dakikası basına açık olan taktik ağırlıklı idmanı Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz de izledi.



 
 

Diğer Haberler