HABERLER

01.11.2006

Takımımız, Romanya’ya Gitti

Futbol Takımımız, yarın (2 Kasım) saat 20.30’da Dinamo Bükreş ile deplasmanda oynayacağı UEFA Kupası grup ikinci maçı için THY’ye ait özel bir uçakla Romanya’ya gitti.

Atatürk Havaalanı’ndan saat 12.10’da hareket eden uçakta, 20 kişilik futbolcu kadrosunun yanı sıra; İkinci Başkanımız Murat Aksu, Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Futbol Altyapı Komitesi Başkanımız Sinan Vardar ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bülent Deriş ve Süleyman Eren yer aldı.
Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve son derece moralli oldukları gözlenen futbolcularımız, yaptıkları açıklamalarda Romanya’dan galibiyetle döneceklerini söyledi.
Öte yandan Teknik Direktörümüz Jean Tigana bugün saat 19.00’da bir basın toplantısı düzenleyerek, karşılaşma öncesi görüşlerini dile getirecek. Futbol Takımımız, saat 19.30’da maçın oynanacağı Dinamo Stadyumu’nda karşılaşmanın son provasını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.
Futbol Takımımız’ın Romanya kafilesinde şu isimler yer alıyor:
“Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Mehmet Sedef, Fahri Tatan, Serdar Kurtuluş, Delgado, Koray Avcı, Mustafa Doğan, Kleberson, Gökhan Güleç, Bobo, İbrahim Akın, Burak Yılmaz, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan ve Ricardinho”

Diğer Haberler