HABERLER

01.11.2006

Kasım 2006


Sevgili Beşiktaşlılar,
30 Mayıs 2004 tarihinde gerçekleşen ve beni hayatımın en onurlu görevine layık gördüğünüz Olağanüstü Genel Kurul’da yaptığım konuşmada, Fulya projesini Kulübümüz’e kazandırmanın en büyük hedeflerimden birisi olduğunu açıklamıştım.
O tarihten itibaren, bu projenin Beşiktaş’ın geleceği için hayati derecede önem taşıdığını her fırsatta ifade ederken, Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarım ile birlikte, gece gündüz Fulya Süleyman Seba projesi için çalıştık.
Bu çalışmalarımızın neticesinde 11 Ekim 2006 tarihinde projenin tüm inşaat ruhsatlarını alarak, proje ile ilgili en önemli adımı atmış olduk. BJK Fulya Süleyman Seba projesi sizlere söz verdiğimiz tarihte tamamlanacak ve Beşiktaşımız diğer rakiplerinden ayrılarak, sabit geliri olan tek Kulüp olacaktır.
Bütün Camiamız’a hayırlı uğurlu olsun derken; Fulya için tarihimizin 50 yıllık bölümünde emek veren başkanlarımız Hakkı Yeten’i, Mehmet Üstünkayı’yı rahmetle anarken, Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba’ya, Sayın Serdar Bilgili’ye ve projede emeği olan yüzlerce Beşiktaşlı’ya şükranlarımı sunuyorum.
Projenin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan Tesisler Komitesi Başkanımız Sayın İlhan Durusoy ve ekibine, Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın İsmail Ünal’a ve Meclis Üyeleri’ne ayrıca teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.
Sevgili Beşiktaşlılar,
Geçtiğimiz ay içinde Bayan Basketbol Takımımız, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi yenerek, tarihimizde ilk kez Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandı ve büyük bir başarıya imza attı. Şube Başkanımız Sayın Yahya Kemal Gençer başta olmak üzere bu tarihi başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum.
Destekle, sabırla, inançla, birlik beraberlikle Beşiktaşımız tüm hedeflerimize ulaşacak, tarihi başarılarımız her alanda devam edecektir.
En derin sevgi ve saygılarımla,
Yıldırım DEMİRÖREN
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

Diğer Haberler