HABERLER

31.10.2006

Antrenman Notları

Futbol Takımımız, bugün (31 Ekim) sağanak yağmur altında yaptığı 1.5 saatlik idmanla, UEFA Kupası'nda Dinamo Bükreş ile deplasmanda oynayacağı maçın İstanbul'daki çalışmalarını tamamladı.

Taktik ağırlıklı bir antrenmana sahne olan çalışmada Siyah Beyazlılarımız, ısınma hareketlerinin ardından bir süre pas çalışması yaptı. Farklı taktiksel varyasyonların denendiği idman yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Çalışmaya sakatlıkları bulunan Ali Güneş ve Nobre katılmadı.
Öte yandan sakatlığı düzelen ve bir süredir takımla birlikte çalışmalara katılan Kleberson, Kulüp Doktorlarımız ve Tigana ile yaptığı görüşme sonrası Romanya kafilesine dahil edildi.
Dinamo Bükreş karşılaşması için yarın (1 Kasım) saat 12.10’da THY’ye ait özel bir uçakla Romanya’ya gidecek olan Ekibimiz’de 20 kişilik futbolcu listesi de belli oldu. Teknik Direktörümüz Jean Tigana tarafından belirlenen kadroda şu isimler yer alıyor:
“Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Mehmet Sedef, Fahri Tatan, Serdar Kurtuluş, Delgado, Koray Avcı, Mustafa Doğan, Kleberson, Gökhan Güleç, Bobo, İbrahim Akın, Burak Yılmaz, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Ricardinho”

Diğer Haberler