HABERLER

04.10.2006

Çalışmalar Başladı

Futbol Takımımız, iki günlük iznin ardından Milli ve sakat futbolcularımızın yokluğunda antrenmanlara başladı.

Yaklaşık 1.5 saat süren idmanda gruplar halinde koşu yapan Siyah Beyazlılarımız, hafif bir çalışma programı uyguladı. Antrenmana Milli takımlarda bulunan İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Vedran Runje’nin yanı sıra sakatlıkları devam eden Koray Avcı, Kleberson ve Nobre katılmadı. Tedavisine devam edilen Delgado ise, takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Nobre ile Delgado’nun tedavilerinin iyi gittiğini ve önümüzdeki hafta başından itibaren takımla birlikte çalışabileceklerini söyledi.
Milli maçlar nedeni ile lige verilen arayı günde çift idman yaparak değerlendirecek olan Siyah Beyazlılarımız, hazırlıklarını akşam yapacağı top çalışması ile sürdürecek.
Yarın (5 Ekim) ilk idmanında salonda ağırlık çalışacak olan Takımımız, günün ikinci antrenmanında ise taktik ağırlıklı bir program uygulayacak.
Ayrıca Teknik Direktörümüz Jean Tigana, yarın akşam idmanı öncesinde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde UEFA Kupası ve Fortis Türkiye Kupası ile ilgili değerlendirmeler yapacağı bir basın toplantısı düzenleyecek.

Diğer Haberler